onsdag 22 augusti 2012

Idag försökte "någon" säga mig något

Idag försökte "någon" säga mig något, och jag gjorde som "någon" sa.

Idag tänkte jag springa tusingar på IP. Nere på IP regnade det. Det regnade något fruktansvärt. Det regnade så mycket att jag inte kom ur bilen. Jag åkte hem igen, och här hemma regnade det lite mindre.

Tänkte att jag kunde springa intervallpasset hemma i området istället. Det går också. Jag har mätt upp en bra sträcka för att springa tusingar på.

Under uppvärmningen kände jag mig väldigt seg och trög. Jag kände av mina tidigare besvär med höftböjaren och sätesmuskeln. Jag kände också av lårens baksidor. Jag började oroa mig för att alla små krämpor skulle bli värre av att springa intervaller på asfalt.

Det blev ännu mörkare. Det var varmt och kvavt. Jag hade löparjacka på mig som skydd mot regnet, och det var för varmt. Allt kändes fel.

Tänkte att "någon" försöker säga mig något. Tänkte att jag kanske inte ska springa det här träningspasset. Jag ställde in dagen träningspass. Det var för mycket som kändes fel, och nu i efterhand inser jag att jag gjorde rätt. Ute har regnet tilltagit, och kroppen är fortfarande hel.

Jag har svårt att se meningen med att springa intervaller i det här vädret med en kropp som inte vill springa intervaller.

Förhoppningsvis känns kroppen lite piggare imorgon. Imorgon kommer kroppen i alla fall att vara hel, och då tänker jag springa tusingar på IP.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Bl.a. var det vi som försökte säga dig något. Elina skakade på huvudet för att du skulle förstå att IP inte var en bra idé. Jag försökte ringa dig på mobilen för att säga att IP inte var ett bra alternativ. Otroligt vilken skillnad i regnmängd här hemma och där...Regnet hade öst ner över en timme när vi simmade till bilen på IP
/Helena

Lennart sa...

Helena - När jag kom ner till IP undrade jag faktiskt hur ni hade klarat träningen. Det öste verkligen ner.... :-). Hoppas att ingen är förkyld imorgon....

Håkan sa...

jag fick bara se bilderna från träningen och det såg blött ut, men så blev det ju även omnämnt i tidningen såg jag.

Lennart sa...

Håkan - Ja, jag har hört att det var ett riktigt regnväder som drog förbi igår. Det verkar också som att det var ganska lokalt för där jag bor (3 km från IP) så regnade det inte alls lika mycket.

Vilken tidning är det omnämnt i?

Håkan sa...

www.expressen.se/nyheter/vallentuna-svammade-over-efter-kraftigt-regn/

Lennart sa...

Håka - Tack!