onsdag 1 februari 2012

Idag var jag så nära att......

...gå ut och träna, men jag bestämde mig för att vänta ytterligare en dag. Som ni säkert förstår börjar förkylningen ge med sig, och jag hoppas nu på att jag kan springa ett lättare pass imorgon.

Mina tankar går nu mycket kring att jag ska springa Bore cup i helgen och att min uppladdning inte har varit helt optimal. Känner dock att det inte gör så mycket. Det är "off season" och troligtvis kommer underlaget att vara snö så vi får se hur bra tiden blir. Det får helt enkelt bli som det blir på lördag.

Funderar också på att det inte blev något långpass i söndags, och något långpass blir det inte den här helgen heller. Det stressar mig lite. Långpassen börjar bli viktiga nu. London Marathon närmar sig.

2 kommentarer:

Magnus sa...

Känner igen din stress kring långpassen. Det är lätt att känna att man alltid vill ha tränat lite mer, lite längre eller lite snabbare inför sina lopp. Kanske läge att fundera kring vad som är viktigast? Tävlingen eller långpasset. Förutsatt att du är pigg nog för att springa överhuvudtaget såklart. När är din mara?

Lennart sa...

Magnus - Den 22:a april är min mara.

Jag har 8-10 långpass kvar men för några månader sedan trodde jag att det skulle kännas lite bättre än vad det gör så det stressar mig att springa långpass......

Jag hoppas att den här vilan trots allt var bra för min träning. Jag har kört rätt hårt ganska länge nu....