måndag 28 maj 2012

Majpokalen

Idag sprang jag en liten tävling på jobbet som heter Majpokalen. Vi sprang i terrängspåret vid kaknästornet, plus lite till, vilket betyder att sträckan blev strax över 3 km. Vissa sa att det var exakt 3200 meter, min klocka sa att det var 3040 meter. Vem som har rätt vet jag inte, men jag tror att det gick ganska bra idag.

Alla löpare startade individuellt med 30 sekunders mellanrum. Det var ingen som sprang om mig, men jag sprang om flera. Vädret var blåsigt, och terrängen var backig. Det var full fart hela tiden, och det var ingen idé att hålla igen i början för att spara sig lite. Jag sprang Majpokalen på tiden 12.45, och i morgon när resultatet kommer ska det bli kul att se hur det har gått för mig.

Efter Majpokalen sprang jag en lugn distanslöpning på 10 kilometer i 5:09-fart runt Djurgårdskanalen, och det var en riktigt fin löpning. Den sträckan rekommenderas starkt.

2 kommentarer:

anneliten sa...

Det var en lång nedjogg :-)

Lennart sa...

Annelie - Ha, ha, ja, jag har tänkt precis likan dant själv. Jag kallade det för ett "lätt distanspass" istället.... :-).