torsdag 10 mars 2011

Inte som planerat men bra ändå

Planerade att träna intervaller i Sätrahallen idag. Det visade sig att jag hade läst schemat lite slarvigt för när jag kom till Sätrahallen pågick det en tävling där och då var det så klart träningsförbud. Det var bara att ta sitt "pick och pack" och sätta sig i bilen och åka hem igen. Kom hem klockan 20:50 och då hade jag bestämt mig för att gå ut och springa en lång distanslöpning på 16.2 km istället för intervallerna i Sätrahallen. Är det träningsdag så är det. Det positiva med att tävlingen pågick i Sätrahallen var att det snöblandade regnet som har plågat oss i Stockholmstrakten hela eftermiddagen hade hunnit sluta så det slapp jag på min kvällsrunda.

De 16.2 kilometerna jag sprang gick på tiden 1:17:31 vilket ger ett tempo på 4:47 min/km. Det kändes också som att jag kunde fortsätta minst 4 km till i samma fart. Dagens träning blev inte riktigt som planerat med det känns ganska bra ändå.

Kommer jag inte till Sätrahallen imorgon för mitt intervallpass så får det bli tusingar här i området för ett intervallpass vill jag ha den här veckan. Skam den som ger sig.

6 kommentarer:

Unknown sa...

Imponerande att du tog dit ut trots allt och dessutom att du fick ett så bra pass! På väg mot storformen nu verkar det som?

Själv hade jag ett riktigt lågvattenmärke igår kväll med ett kort, segt och oinspirerat tempopass.

/Johan

JOHN sa...

Du har en skön inställning Lennart! Gott att du höll dig till planen :)

hempa sa...

Men ajaj då, jag hade ju kunnat upplysa dig om tävlingen i Sätra-hallen om jag hade plussat 1+1...
Starkt att du körde ändå!!

Och du, 1:17:31 på 16,2km är till 99,9% en kopia på mitt pass i onsdags kväll. Du vann dock, jag mäktade bara med 16,21 km på 1:17:32 :-)

Ingmarie sa...

Hallen lördag kanske?:)

Morgan sa...

Roligt med de lika passen! Hallen lördag!

Lennart sa...

Hej och tack Johan!
Jag såg på din blogg att du hade varit ute i snöblask men jag tyckte också att det verkade som att du var stark i ovädret.

Bra gjort!

MVH

Hej John!
Tack! man får inte ge upp så lätt :-).

MVH

Hej Hempa!
1 sekund snabbare :-). Kul att det var så lika men vänta nu.... Du sprang 10 m längre :-).

MVH

Hej Ingmarie!
Jag har mailat om hallen och jag tror att det är bra att kolla upp om det går. Det ser nämligen ut som att det ska vara en tävling där i helgen.....

MVH

Hej Morgan!
Visst var det lite kul med så lika pass :-) och angående hallen har jag mailat.

MVH