söndag 25 december 2011

Jag är bra

Jag är bra. Jag är bra på att hålla träningsrutinen över långhelger, som till exempel jul- och påskhelger. Jag är också bra på att hålla träningsrutinen över semesterperioder. Det hela kan hänga ihop med mitt sätt att tänka. När jag är ledig från jobbet tänker jag inte att "nu ska jag slappa", utan jag tänker att "nu ska jag träna ordentligt".

Att hålla träningsrutinen underlättas också av att jag alltid packar ner träningskläder när jag reser bort. Jag tar med mig träningskläder oavsett om jag och övriga familjen ska hälsa på bekanta i Sverige eller om vi åker utomlands på charter.

Hittills har jag hållt ihop träningsrutinen bra även den här julen. I fredags sprang jag ett intervallpass i terrängspåren vid Vallentuna IP, och idag på juldagen sprang jag ett långpass över 28.4 kilometer i 4:58-fart.

Vad är du bra på? Var inte blyg nu. Du är bra!

3 kommentarer:

Linus N sa...

Bra jobbat! Maffigt långpass.
Jag är lite som du, när jag är ledig tänker jag också "nu ska jag träna ordentligt".

Robban sa...

När jag väl bestämt mig för något så är jag också bra på att träna målmedvetet... Just nu har jag bara lite svårt att bestämma mig :-)...

Lennart sa...

Tack Linus! - Härlig attityd du har.

Robert - Det där var bra skrivet. Det handlar nog mycket om att bestämma sig. När man väl har bestämt sig är det bara att börja kämpa :-).