fredag 23 december 2011

God Jul i God Tid

Jag gillar att vara ute i god tid. När jag ska åka tåg vill jag gärna komma några minuter innan avgång så att jag slipper springa. När jag har bestämt träff med någon en viss tid kommer jag i allmänhet några minuter innan.

När vi sprang Bellmanstafetten var det en lagkamrat som ringde ca 2 timmar innan start och meddelade att han var lite sen, men han skulle komma i tid till start. Han ringde med andra ord i "god tid och talade om att han var sen". Det tyckte jag var bra.

Den här julen har vi också varit ute i god tid. All mat är köpt och alla julklappar är införskaffade. Igår klädde vi granen och när jag vaknade i morse hade jag en hel dag utan att egentligen ha planerat någonting, och det är inte så illa dagen innan julafton.

Eftersom jag inte hade något speciellt för mig så gjorde jag som alla andra som inte har något att göra, dvs jag sprang terrängintervaller i spåren på Vallentuna IP. Vadå? Brukar inte alla göra det.....?

Terrängintervallerna i spåret är 950 m långa och underlaget var för dagen sågspån, snö och is. Det var med andra ord lite tungsprunget, men jag tror att det här passet gav bra styrka. Det blev totalt 8 intervaller med en snittfart per kilometer på 4:07 - 4:07 - 4:08 - 4:09 - 4:09 - 4:11 - 4:08 - 4:11.

Då så, då vill jag avsluta med att önska er alla en riktigt Gud Jul.

6 kommentarer:

Olov sa...

God Jul Lennart!

Lennart sa...

Olov - Tack och God Jul själv.

Ingmarie sa...

God Jul till dig också!

Lennart sa...

Ingmarie - Tack! God Jul själv!

Morgan sa...

God jul, min snabbfotade vän!

Lennart sa...

Tack Morgan!