fredag 31 maj 2013

Min plan inför Sthlm Marathon

Imorgon är det Sthlm Marathon. Alla är laddade, utom jag. Jag är inte laddad. Jag har inget adrenalinpåslag alls. Jag är ungefär lika laddad som inför ett långpass över 32 kilometer med fartökning en regnig dag när det är 3 grader varmt.

Jag är inte laddad, men en plan har jag. Min plan är att börja springa i 4:30-fart, och sen fortsätta med det i 3 timmar och 10 minuter till.

Min plan är att springa i 4:30-fart med keps och solglasögon, äta en gel varje mil, dricka vid varje vätskekontroll och försöka tänka positivt.

Min plan är att växa med loppet, och de där positiva tankarna ska göra mig starkare och starkare ju längre in i loppet jag kommer.

Min målbild är att jag imorgon kväll ska sitta i trädgården med min nya finishertröja, och med ett nytt personligt rekord, och bara njuta av tillvaron.

8 kommentarer:

Håkan sa...

Låter som en skön plan!
Även jag hoppas på att få sitta och njuta av ett nytt PB och med en ny finishertröja imorgon även om mitt tempo är lite långsammare

Jenny B sa...

Håller med, det låter som en skön plan.

Tror nog att laddingen kommer när nummerlappen kommer på och det börjar dra ihop sig till start. Spänningen i luften inför ett lopp är svår att motstå...

Lycka till!

anneliten sa...

När du väl står på startlinjen så kommer adrenalinet - varför slösa på det innan liksom. Och målbilden är det ju inget fel på. Stort lycka till!

Dick sa...

Hej,
Då kanske vi får sällskap en del på det här loppet också (som på KHR). Jag har också tänkt att gå ut i det tempot och sikta på den sluttiden.
Lycka till!

Mvh Dick

Lennart sa...

Håkan - Ja, en avslappnad plan :-). Lycka till imorgon och hoppas att du får sitta där i trädgården och känna dig nöjd :-). Lycka till!

Jenny - Tack! Ja, jag hoppas också att det blir som du säger. Om det går bra kan den där "laddningen" också öka under loppet.

Anneli - Tack! Ja, varför slösa på den :-). Jag spar den till imorgon :-).

Lennart sa...

Dick - Ja, jag startar i startgrupp C. Ses vi så springer vi ihop en sträcka (så länge jag orkar hänga med i ditt tempo.. :-)). Det är bara kul :-)!

Lycka till!

Robban sa...

Låter som en bra plan... Lycka till idag... Jag kommer in och hejar...

hokke sa...

Jag har en snarlik plan, den stora skillnaden är att jag är sjukt laddad, snudd på övertänd :)
Lycka till!