fredag 26 april 2013

Bara jag tränar på att springa fort

Det blev ett sub40 pass. Inte riktigt ett sub39 pass, men snart. Om tre veckor, då kan det bli sub39.

Dagens testpass över 4*2000 meter på bana lämnade en positiv eftersmak. Tempot på tvåtusingarna blev 3:58 - 3:54 - 3:48 och 3:54, med en vila på 1:30 - 1:45 och 2:10 mellan intervallerna.

Det känns som att jag utvecklas, och det ska bli väldigt spännande och se vad jag kan prestera på Arenamilen den 15:e maj, men fram till dess, fram till dess ska jag träna lite till.

Jag fokuserar på fart. Tusingar, tvåtusingar, långa tröskelpass, progressiva distanspass, och en halvmara. Det fokuserar jag på. Jag vet egentligen inte om det spelar någon större roll vilka pass jag kör, bara jag tränar på att springa fort.

7 kommentarer:

Johnny sa...

Tror du har rätt i ditt sätt att tänka. Finns nog inga magiska pass, men variation och att gå från korta till längre och mer tävlingslika intervaller tror jag på. Så länge det går fort är nog ett bra mantra :-)

Lennart sa...

Johnny - Skönt att jag har ditt stöd :-).

Jag hoppas att alla backintervaller och långpass skall göra att jag kan tillgodogöra mig träningseffekten av de här långa intervallerna på ett bättre sätt än om jag inte hade sprungit backpassen och långpassen innan. Så tänker jag :-).

Suzan sa...

drömtider!

Johnny sa...

Kan ju nästan förstå hur oerhört viktigt mitt stöd är ;-)Lennart sa...

Suzan - :-).

Johnny - Klart det är viktigt ;-).

Håkan sa...

Bra jobbat med snygga km-tider!
Skönt att se att även du är mäsnklig då vilotiderna mellan passen ökade något ;-)

Lennart sa...

Håkan - Tack! Den där tvåtusingen i 3:48-fart slet bra. Jag behövde vila efter det :-).