fredag 29 juni 2012

Nummerlappsutdelning

Jag hämtade min nummerlapp till Runrundan idag. Nummerlappen hämtas vid tävlingsområdet, och där var det full aktivitet. Arrangörerna har satt upp, och håller på att sätta upp, tält, servering, skyltar, mål och avspärrningar.

Ett tält för klädinlämning, eller var det för värdeinlämningen....
Vi får hoppas att det inte blåser för mycket inatt så att tälten blåser iväg.....

Väderprognosen inför morgondagen ser ganska hyfsad ut. Det blir tydligen regn på morgonen, men regnet skall upphöra under förmiddagen, och temperaturen väntas hamna kring 18 grader. Förhoppningsvis blir det uppehåll, ca 18 grader varmt och en sån där "regnfrisk" luft.

Vid nummerlappsutdelningen var det full aktivitet
Nummerlappsutdelningen gick väldigt smidigt, och de som delade ut nummerlappar berättade att det är ca 300 löpare anmälda till Runrundan, vilket är lite fler än förra året, kul!

Utanför nummerlappsutdelningen träffade jag tävlingsledaren Tomas Jennerstål.

Tävlingsledaren Tomas Jennerstål
Tomas kände sig nöjd med hela arrangemanget, och var förväntansfull inför morgondangen.

Jag kan avslöja att Tomas är god för 32-33 minuter på milen, men eftersom Tomas är tävlingsledare springer inte han imorgon. Det betyder att de flesta av oss tjänade en placering redan här.....

Upploppet, målbanderollen ska hänga på stålställningen bredvid husvagnen
Mycket återstår att ordna, men i morgon ska allt vara klart. Nu på kvällen genomförs till exempel ett möte med alla vägvisare och funktionärer (ca 70-80 personer) för att gå igenom det sista.

Skyltar att sätta upp vid vätskekontrollerna och runt banan
Det var väldigt inspirerande att gå igenom området och titta på all aktivitet. Det var också kul att träffa vänner och bekanta, och jag hoppas att alla får en fin dag imorgon.

Inga kommentarer: