lördag 7 maj 2011

Inställt långpass och en ny cykel

Ställde in dagens långpass. Var helt enkelt tvungen till det på grund av att dagen har präglats av väldigt många andra aktiviteter. Långpasset får jag göra imorgon förmiddag i stället. Planen är 32 km med fartökning sista 5 km. Har också funderat lite på uppladdningen de sista två veckorna inför maran. Jag återkommer till detta men, förmodligen kommer jag att följa Janne Holmens program i Runner's World.

Från det ena till det andra...... Igår köpte jag en ny cykel. Det blev en "Merida Race Lite 905" med växlar och bromsar från Shimano.

Merida Race Lite 905 (klicka på bilden för en större bild)
Cykeln tänkte jag använda när jag tränar alternativt. Jag går också och funderar på om jag kanske ska delta på ett triathlon i sommar. Bara för att testa....

4 kommentarer:

Peter sa...

Snygg! Vad kostar en sån skönhet?

Lennart sa...

Hej Peter!
Vi kan ta det någon gång när vi ses men det var inte den billigaste cykeln de hade. Jag är nöjd med priset och jag tycker att jag fick mycket för pengarna :-).

Den finns på XXL i Arninge så där kan både cykel och pris beskådas :-).

MVH

Mathias sa...

Strategiskt att ställa in Lennart. Bara bra med extra återhämtning.
Triathlonfunderingar. Intressant. Jag har också tänkt på Triathlon några gånger. Var simmare i min ungdom och har således den grenen gratis. Men det är cyklingen som jag har svårt med. För mycket teknik som kan krångla. Men jag håller med Peter. Den är snygg!

Ska bli intressant att läsa dina kommande inlägg om uppladdningen. Svårt och viktigt ämne.

Lennart sa...

Hej Mathias!
Personligen tror jag att simningen är min svagaste gren men..... Just nu känns det inte så viktigt utan jag vill mest prova igen.

För många år sedan gjorde jag två triathlon (sprint) och nu går ja och funderar på om jag ska prova ett triathlon med Olympisk distans.

MVH