fredag 27 maj 2011

Att hämta nummerlapp

Jag gillar att hämta nummerlappen till Stockholm Marathon. En viss spänd förväntan infinner sig alltid när jag går mot Östermalms IP och ser alla förberedelser inför morgondagen. Alla är trevliga och positiva och det är alltid ett stort inslag av internationella löpare som fotograferar och dokumenterar sin upplevelse. Jag gillar också att gå igenom mässan och titta på kläder för att se om det finns något att köpa. Dock är det synd att mässan inte är större.

När jag går mot Östermalms IP och hämtar nummerlappen känns det verkligen som att Stockholm Marathon börjar. Då menar jag så klart inte att själva loppet börjar, utan jag menar att "maraton helgen" börjar. Det är när jag hämtar nummerlappen som allting verkligen börjar kretsa kring loppet imorgon.

Nu börjar också de sista förberedelserna. Nu ska chippet sättas på skon, nummerlappen ska sättas på tröjan, mitt startnummer ska klistras på påsen och framförallt....... Påsen ska packas med kläder, skor, gel, sportdryck, keps, klocka, solglasögon, tejp.........

Lycka till allesammans och hoppas att vi ses imorgon!

8 kommentarer:

Morgan sa...

Vanligtvis brukar jag tycka likadant, men i år tyckte jag inte att det var så roligt på expot. Efter normal arbetstid är det trångt, utbudet var inte så spännande och till råga på allt så började det att ösregna på pastaätarna. Jag hoppas på raka motsatsen imorgon!
I år har jag inte hunnit tänka lika mycket på loppet som tidigare år och jag känner mig faktiskt lite överraskad av att det bara är 16 timmar timmar till att jag står i startfållan.
Sov gott, Lennart! Hoppas att du är kvar på Östermalms IP när jag gått i mål så att jag får gratulera dig!

Staffan sa...

Jag har alltid hämtat lappen samma förmiddag som loppet går eftersom jag har en bit in till stan men att komma in tidigt till IP och insupa atmosfären har då varit en del av min laddning. För övrigt känns det som om ALLA pratar om Stockholm Marathon den här veckan, inte bara vi löpare/bloggare, suget lär väl bli så stort på lördag så jag åker hem och anmäler mig till 2012!

Lycka till nu, hoppas vi ses imorgon i vimlet!!!

Mathias sa...

Härligt att läsa, även för en som inte löper. Att packa, titta på andra löpare, njuta av att vara laddad med träning osv. Håller ig i förorten i morgon. Bygger på huset. Det blir dator och TV för mig del. Njut!

Ingmarie sa...

Jag skippade nummerlappsutdelningen i år. Skickade sambon i stället. ;-)
Packar och fixar gör jag i morgon bitti. :-)
Lycka till du med!

Lennart sa...

Hej Morgan!
ja, lite större mässa/expo skulle jag vilja ha. Det där med regnet missade jag eftersom jag var där redan vid 12-tiden.

Jag tror och hoppas att det kommer att gå bra för dig. Runt 3:30 tippar jag :-).

MVH

Hej Staffan!
Jag vet hur det känns att stå vid sidan om. Har inte bestämt mig för 2012 ännu utan jag går och funderar på en annan sak men kanske...

Hoppas att vi ses imorgon!

MVH

Hej Mathias!
Du får inte missa starten. TV-sändningen tror jag börjar 11:15 på T4 (TV4 Sport?). Det är inspirerande och se :-).

MVH

Hej Ingmarie!
Du är nog lite morgonpiggare än vad jag är :-). Tycker det är skönt att ha koll på grejerna...

Lycka till du också. Jag hoppas verkligen att du "håller ihop".

MVH

Jesper Scheutz sa...

Lycka till idag!!!

Peace Love och Löparskor

Ingmarie sa...

STORT grattis Lennart! Fantastisk roligt! Njut! :-)

Lennart sa...

Tack Ingmarie, det ska jag göra!

Hoppas att det ordnar sig för dig.

MVH