fredag 22 mars 2013

Nummerlappsutdelning

Då var det dags att hämta nummerlapp igen. Det är nästan alltid lika kul. Jag gillar att hämta nummerlapp. En spänd förväntan infinner sig alltid när jag hämtar en nummerlapp.

Jag gillar när nummerlappsutdelningen är på Runners Store, eller som i fallet Premiärmilen då den är på Löplabbet. Då kan jag passa på att titta på nya träningskläder. Det är alltid kul.

När jag hämtar en nummerlapp känns det verkligen som att det är dags för tävling. Tankarna börjar kretsa mer och mer kring loppet, och det är då de sista förberedelserna börjar. Det är då jag sätter nummerlappen på tröjan. Det är då jag packar väskan med kläder, skor, gel, sportdryck, mössa, klocka, solglasögon, tejp.........

6 kommentarer:

Håkan sa...

Fleecetröja, långkalsonger, vantar... ;-) Så som vädret är nu så behövs det lite varma kläder.
Men för det här loppet fick jag faktiskt nummerlappen hämtad åt mig eftersom jag inte jobbar i stan.
Annars är det som du sa en speciell stämning som infinner sig då man hämtar ut nummerlappen

Lennart sa...

Håkan - Ja, det blir nog varma kläder på söndag. Den där "nummerlappsstämningen" blir än mer påtaglig på maran, eller på någon av de stora stadsmarorna världen över där de har en stor mässa i anslutning till nummerlappsutdelningen. I mässan i anslutning till Berlin Marathon kan man gå i flera timmar.... :-).

Olov sa...

Lycka till Lennart. Sula på rejält nu :)

Lennart sa...

Olov - Tack Olov! Jag ska göra vad jag kan, men jag känner mig riktigt ur form så jag tror det blir tungt på söndag. Jag tar det som det är :-).

Johnny sa...

Jag ser fram mot ett litet större lopp, för alla jag sprungit så här långt har inneburit uthämtning strax innan loppet.

Kör med min vanliga rekommendation inför lopp, spring som du stal något! (Lycka till känns lite som man tar bort allt man lagt ner på träningen innan ;-))

Lennart sa...

Johnny - Tack! Med tanke på dagens inlägg kanske det passar bättre med "spring för livet" :-).