fredag 8 mars 2013

8*200+4*400+1600

Tillbaka på Lidingö. Tillbaka på Bosön. Tillbaka på löparbanorna. Skönt att vara tillbaka.

Sprang ett intervallpass. Siffrorna. 8*200+4*400+1600. 1 minut intervallvila. 2 minuter serievila. 200ingar i 3:05-fart. 400ingar i 3:30-fart. Sista i 3:58-fart.

Tänkte ta det lugnt. Tänkte inte maxa. Blev inte så. Varför mesa? Skaderisk. Strunt i den. Det var dumt. Efterklok. Ja, jag vet. Så är det med det.

Gröna skor. Lätta skor. Saucony Fastwitch. Grön löparjacka. Matchande. Snyggt. Så ska det se ut.

11 kommentarer:

Olov sa...

Härlig fart idag ser jag.
Har aldrig provat tvåhundringar, kanske skulle testa någon gång..

hokke sa...

Åh, korta intervaller och med bra fart, så kul det verkar. Jag har inte sprungit några kortare intervaller än tusingar sedan i somras, så fort den här eviga vintern är slut (vilket år som helst nu) ska jag testa det igen.

Lennart sa...

Olov - Prova det. Inomhusbana är perfekt för 200ingar :-).

Hokke - Det var länge sen. Kul att du är tillbaka. Prova korta intervaller, men du verkar springa så fort ändå så det kanske inte behövs :-).

Elin sa...

Hur är Fastswitch? Jag har kört Kinvara jättelänge och det kanske vore kul att testa nåt nytt!

Elin sa...

Stavat fel har jag gjort också. Fastwitch.

Lennart sa...

Elin - Jag springer bara på bana i Fastwitch, och då fungerar de bra. Det mjuka underlaget dämpar bra och de är lätta. Snygga är de också :-). Vet inte hur de skulle fungare utomhus över en mil, halvmara eller helmara.... Jag har aldrig provat Kinavara så jag kan inte jämföra.

Appropå stava fel. I de här bloggarna och kommentarerna blir det fel hela tiden. Jag stavar fel hela tiden. Det bara blir så. Missar mellanslag mellan ord, stor bokstav, bokstäver som byter plats, etc, etc. Det som är bra att alla verkar stava fel hela tiden, och ingen verkar bryr sig :-).

Jenny B sa...

Så härligt att springa på bana inomhus vintertid! Måste testas någon gång - men jag vill nog bli lite snabbare först. Idag hade uppvärmnings-joggarna lätt sprungit förbi mig :-)

Anonym sa...

Man tänker inte alltid logiskt just då. Känns det bra så kör man på lite snabbare ändå. Hög igenkänningsfaktor. :-)

Lennart sa...

Jenny - Jag tror att många känner att de måste hålla en viss nivå innan de provar att springa på bana inomhus, men det behövs inte. Alla är välkomna och det går så bra att samsas. I fredags var det en som inte sprang så fort där och det var inget konstigt med det :-).

Malin - Ja, och ibland kanske det är det man ska också :-).

Andreas Åkesson sa...

Avis. Vill också åka ut och köra ett inomhuspass, men har inte tiden att åka iväg. /:

Lennart sa...

Andreas - De stänger 21.00 så det finns tid :-).