onsdag 27 mars 2013

Jag vill göra slut

Jag vill göra slut. Det känns som att vi har fastnat i ett mönster som vi inte klarar av att ta oss ur. Vi kommer inte vidare, och jag känner inte att jag utvecklas tillsammans med dig.

När vi är tillsammans känns allt bra. Det känns verkligen som att du lyfter mig. Varje gång jag är tillsammans med dig känns det som att inget hinder är för stor för att övervinnas. Du har verkligen gett mig självförtroende, hopp, värme och glädje.

Det är inte dig det är fel på, det är mig. Jag är verkligen tacksam för den tid vi har fått. Jag har lärt mig väldigt mycket, och jag har väldigt många fina minnen tillsammans med dig. Jag hoppas att vi fortfarande kan var vänner.

Jag har på senare tid upptäckt att den positiva känslan jag får tillsammans med dig är falsk. När vi har spenderat tid tillsammans tror jag alltid att jag kan springa milen sub 40, men det visar sig att den känslan är falsk.

Bosön. Jag känner mig sviken. Du och dina löparbanor ger mig falska förhoppningar. Från och med nu kommer jag att genomföra mina intervallpass utomhus, gärna i terräng. Jag tror att det är det bästa för mig och min egna utveckling. Jag hoppas att du förstår det, och att du kan förlåta mig.

Återigen, det är inte dig det är fel på. Du har alltid funnits där som ett stöd för mig, och det uppskattar jag. Tack för den här tiden. Det har varit en underbar tid. Det är mig det är fel på. Förlåt.

6 kommentarer:

Johnny sa...

Gick igenom samma sak med ett löpband för ganska precis ett år sedan. Vet precis hur du känner!

Lennart sa...

Johnny - Tack för ditt stöd. Det känns helt rätt att göra upp med en relation som tar mer energi än vad den ger :-).

Elin sa...

Ni kanske kan vara vänner iallafall? ;-)

Lennart sa...

Ja, jag hoppas det också. Det blir nog bra. jag och Bosön kommer säkert umgås lite även nästa vinter ;-).

mikael sa...

Kjell-Erik Ståhl gjorde aldrig sina intervallpass på bana.
Tror en variation kan vara nyttigt.

Lennart sa...

Mikael - Ja, du har så klart rätt :-). Vallentuna IP finns kvar och där kommer jag nog ändå göra ett par besök. Kanske inte lika regelbundet men ändå..... :-).