söndag 20 januari 2013

Hen talade till mig

Ingen öppnar när jag ringer på ringklockan. Ingen öppnar när jag knackar på dörren. Jag läser texten på dörren. Det står att gymet är öppet för medlemmar mellan 05.00-23.00. Medlemmar inkluderar inte mig.

Tänker att det är ett tecken från ovan. Det måste vara Gud som talar till mig. Det måste vara Gud som kom ner från himlen och stängde gymet mitt framför ögonen på mig. Det måste vara Gud som vill att jag ska springa.

Tänkte att jag ska göra som hen säger. Jag sprang. Jag sprang inte långt. Jag sprang inte fort. Jag sprang 5.14 km i 4:55-fart.

Nu är det nervöst. Hur kommer foten att kännas? Tiden får utvisa.

7 kommentarer:

Jenny B sa...

Håller tummarna!

Håkan sa...

Hoppas den känns bra även efter passet för jag antar att du inte kände något då du sprang?

Lennart sa...

Jenny - Tack! Det behövs :-)!

Håkan - Under passet kändes det ingenting. Det har det aldrig gjort. Det är alltid när jag blir kall det börjar kännas.

Så här 6 timmar efter passet känns det lite sådär. Jag är osäker, men lite har det nog kommit tillbaka. Vi får se imorgon.

RosaMilton sa...

Även jag håller tummarna! Du kanske åtminstone kan varva alternativt med lite löpning?

Lennart sa...

RosaMilton - Det var precis det jag tänkte :-). Vi får se vad som händer.

Elin sa...

Var gymmar du nånstans?

Trist med foten. Jag kan verkligen identifiera mig både med ditt inlägg "Jag är ingenting" och "Löparsyndromet". Nu är jag för tillfället inte skadad men har varit det i perioder och det är verkligen deprimerande att inte kunna göra det man vill. Det är ju inte bra att hela ens person står och faller med en skada, men jag förstår precis.

Senast det hände började jag styrketräna på allvar och faktum är att jag har fastnat i gymträsket så pass mycket att jag har svårt att veta vad jag ska prioritera numera t o m.

Krya på dig! (eller vad man säger)

//Elin (vi var friidrottstränare för samma grupp för några år sedan (2 eller 3?)


Lennart sa...

Elin - Vad kul att du hörde av dig. jag tycker att du hade så himla bra namn på din tidigare blogg "piggelin" :-). Det var bra :-).

Jag brukar träna på ett gm som finns på mitt jobb. Det är ganska bra för då slipper jag betala och jag kan göra det i innan jobbet, direkt efter jobbet eller på lunchen. De gymet som jag försökte komma in på i söndags ligger på Bällstabergstorg och är ett nytt gym (väldigt litet). Det var lite synd att jag ijnte kunde träna där och betala per gång, 10 ggr eller per månad. Jag ska hitta något annat :-)!

Sist vill jag också säga att allt inte faller med löpningen :-). Det är kul, men det finns så mycket annat roligt här i livet :-).

Hoppas vi ses snart igen :-).