torsdag 10 januari 2013

Alternativ-tränings-träsket

Människor kan överraska mig. Jag kan bli överraskad av hur onda och hatiska människor kan vara mot varandra, men jag kan också bli överraskad av hur varma, snälla och omtänksamma människor kan vara mot varandra.

Igår blev jag överraskad av alla de fina kommentarer ni skrev i anslutning till mitt "deppinlägg". Jag blev överraskad av den värme och omtänksamhet ni delade med er av. Jag tappade ord, och jag vet fortfarande inte hur jag ska uttrycka min tacksamhet. Jag kan bara säga TACK!

Jag kan också säga att alla de fina kommentarerna gör det lättare för mig att träna i alternativ-tränings-träsket. Igår trampade jag runt i alternativ-tränings-träsket på en träningscykel och på en crosstrainer. Idag simmade jag omkring i alternativ-tränings-träsket, det blev 3*500 meter crawl.

4 kommentarer:

Mathias sa...

Hej Lennart
Loggar in i bloggvärlden igen efter en tid med låg löp/blogg aktivitet och fokus på annat håll. Upptäcker att du är i en situation som jag tyvärr känner igen allt för väl. Triathlon var vägen ut för mig. Vad är din väg ut?

Lennart sa...

Hej Mathias! Det var inte igår. Ja, du känner nog till det här med att vara skadad.

Vägen ut för mig? Om jag visste det hade jag inte varit här. Då hade jag redan gått den vägen... :-)!

Kul att höra från dig :-).

Ousa sa...

Har precis blivit försatt i alternativträningshelvetet. Flera månader tydligen... Så tips på kul träning som ökar motivationen och behåller flåset mottages gärna. :)
(Stressfraktur i skenbenet)

Lennart sa...

Hej Åsa! Vad roligt att höra ifrån dig igen, men vad tråkigt med stressfrakturen. Jättetråkigt!!! Jag misstänkte faktiskt stressfraktur redan i höstas när du hade ont.

jag är själv precis ny i det här alternativa träningsträsket så jag har inte så många uppslag ännu men själv körde jag ett långpass idag, 45 min crosstrainer + 45 min träningscykel. Jag vet inte om benet klarar crosstrainer, men det är ett förslag.

Ett annat förslag på crosstrainer + träningscykel är att först köra 30 min på crosstrainer direkt följt av 20*1 min på träningscykel som ett intervallpass. Det här är ett pass för syreupptagningsförmågan. De passet planerar jag att köra ganska snart.

Vattenlöpning tror jag är något som är väldigt bra. Jag vet inte riktigt vilka som har det men du kanske kan googla lite på det. Running Sweden tror jag har något.