måndag 8 oktober 2012

När det är så, blev det bara så

Oj, tänker jag när jag tittar på klockan efter dagens distanspass. Imorgon ska jag springa fyrahundringar på Vallentuna IP, och här har jag precis bränt av 9 kilometer i 4:17-fart. Det kanske var lite dumt? Det var definitivt inte vad jag hade planerat. Det bara blev så.

Benen var pigga, och det var en härligt frisk och skön höstkväll, och när det är så, blev det bara så. Det blev bara så, att jag sprang lite fortare än planerat, och när jag gör så, blev det så, och då är jag nöjd med. Fyrahundringarna på Vallentuna IP blir nog bra ändå.

9 kommentarer:

Olov sa...

Morgondagens fyrahundringar blir nog utmärkta.

Det är klart att om man vill springa lite fortare och kan springa lite fortare så ska man göra det. Det är härligt med lite fart, och när benen är pigga får man ju utnyttja dem :)

Ingmarie sa...

Det lär visa sig. :-)

Johnny sa...

Det bruka hålla i sig iaf en dag då man har den känslan. Oftast åtminstone...

Helena sa...

Härligt, lovande inför helgens lopp! Jag tyckte att du såg nöjd ut ;-) Vi kanske ses på IP i morgon, ska springa med Gum&Gubb kl 18.15

Lennart sa...

Olov - Japp, det blir nog bra, och visst ska man inte slösa bort ett par pigga ben .-).

Ingmarie - Ja, det lär det, och om det är så att benen är lite mosiga imorgon så år inte det hela världen heller. Det bara är år :-).

Johnny - Oftast... Där garderade du dig lite :-). Det är så många dagar kvar till Hässelbyloppet så det blir nog bra!

Helena - Ibland när jag har kört intervaller nere på IP har det kommit några från motionsgruppen och avslutat med lite intervaller. Om jag är kvar när ni är klara får du avsluta med några fyrahundringar du med :-).

Mathias sa...

Ser bra ut inför helgen Lennart! Kör inte för hårt ikväll bara. Spara lite krut.

Unknown sa...

Vilken härlig känsla! Den skulle skulle jag vilja ha.

Ska också köra fyrahundringar idag. Men jag förväntar mig en kamp.

mikael sa...

Jag kör nästan alltid på känslan. Vill inte hålla emot om det flyter på. Kanske är jättedumt och sliter onödigt mycket på kroppen? Vad vet jag ..
Som när jag för ett par veckor sen dammade av 20 km på 1.17

Så jag tycker det inte alls var dumt. 400 m brukar vara rätt sköna intervaller. Vad springer du dom på 1.18?

Det är Sävedalsloppet som jag ska springa. 10 km
Svårt att sevatt det ska bli pers efter en jobbig förkylning och 10 dagars vila. Fast nu är systemet rensat och utvilat :D

Lennart sa...

Mathias - Tack! Jag gjorde det :-).

Henrik - Hoppas att du fick en bra känsla på dagens pass!

Mikael - 1:18!! Nä, inte jag :-). Satsar jag ordentigt blir det 1:21-1:22 med en minut gåvila, men idag körde jag intervallerna på känsla. Det viktiga var att få lite flyt :-).

Lycka till på Sävedalsloppet! Vem vet, när du har varit sjuk och vilat från löpningen kanske kroppen har superkomenserat. Jag tror det kommer att gå bra för dig!