fredag 2 mars 2012

Lite information

I det här inlägget tänkte jag ge lite information om vad som händer på löparfronten här i Vallentuna under våren och sommaren. Jag gör det för att jag tycker det vore kul om det kom hit någon/några läsare och deltog på något av våra lopp.

Om jag börjar med Arenamilen som går den 16 maj så är det 10 000 meter på bana, alltså 25 varv på en 400 m bana. Tävlingen är öppen för alla och alla är välkomna att prova springa 10 000 meter på bana. Jag avser att springa Arenamilen och förhoppningsvis sätter jag ett prydligt PB. Mitt nuvarande PB är 41:06, och det borde inte vara så svårt att slå....

Den 30 juni avgörs Runrundan som är en halvmara här i Vallentuna. Runrundan känns lite som min tävling och arrangörerna har länkat till min blogg från hemsidan. Jag avser så klart att springa Runrundan, och i år hoppas jag på att det blir lite behagligare väder......

På Runrundans hemsida finns det också en länk till Björn Suneson´s blogg. För er som inte vet det så ska Björn Suneson under våren springa över hela USA på strax över hundra dagar, och den strapatsen ska så klart bli intressant att följa.

2 kommentarer:

Andreas sa...

Den där Runrundan ser ju ut som en roligt tillställning. Ska fundera lite på om det kanske kan vara något för mig. Äldsta sonen har visat lite intresse för löpning, så kanske kan en anmälan till P12 för honom vara ett roligt mål. Då blir det ju bli lite av en familjeutflykt också.

Lennart sa...

Ja, en halvmara kan nog vara ett lagom mål förutsatt att kroppen får vara hel. Nu vet jag inte riktigt vart du bor men det vore kul om ni kom hit!