tisdag 24 januari 2012

Lätt distans och Bore cup deltävling 3

Igår skrev jag att långpassen inte kändes riktigt bra. Tänkte på det idag när jag sprang en lugn distanslöpning över 11.6 km i 5:01-fart. Benen kändes riktigt fräscha. Det måste vara ett gott tecken så här endast en vilodag efter ett 30+ pass. Nog talat om det....

I morgon hoppas jag på att hinna med ett pass tvåtusingar på Bosön. Det är inte riktigt säkert att jag hinner det, men det vore väldigt kul att få till de passet eftersom nästa tävling jag ska springa är ett 10 kilometerslopp redan den 4 februari.

Loppet jag ska springa är den tredje deltävlingen i Bore cup. Loppet går i Östhammar och med nuvarande underlag av snö blir det nog ett riktigt tungt lopp, en styrkedemonstration. Något sub40 lopp tror jag inte att det blir, därmot tror jag att det blir en bra snabbdistans.

Eftersom jag bor i Vallentuna, och tävlar för Vallentuna FK, måste jag här också säga att lagtävlingen i Bore cup toppas av Vallentuna FK´s lag 1, med 11 poängs marginal bakåt till Hemlingby LK lag 1.

Troligtvis bidrar mina insatser med poäng till Vallentuna FK´s lag 2 som ligger på femte plats. Jag kommer alltså inte bara att kämpa för en bra tid, jag kommer också att kämpa och ge allt för laget.

Ett pass tvåtusingar i morgon tror jag kan vara ett bra genrep inför Bore cup.

5 kommentarer:

anneliten sa...

Bore cup etapp 3... Har inte ens tänkt på att den tävlingen är igång eftersom det knappt har känts som vinter. Förrän nu. Lycka till! Att ge allt för ett lag kan vara en bra sporre. Sub40 i snö - det vore väl något :-)

Anonym sa...

Kul med tävlingar på vintern, se bara till att ha dubbade skor så fixar du sub 40 igen! Lycka till!

Lennart sa...

Anneliten - Tack! Ja, det kanske vore något men vi får se hur de väljer att dra banan. Har vi otur blir det 10 km snöpuls :-), nä så tror jag inte att det blir. Vi får se.....

Tröttibenen - Det kan bli svårt eftersom jag inte har några dubbade skor :-). Jag har inga gamla skor heller som jag kan dubba själv så det blir nog inga dubbar för mig... :-).

Ingmarie sa...

Bore Cup på Löpningens dag! Bra sätt att fira!

Lennart sa...

Ingmarie - Ja, vad bra det blev! Det hade jag inte tänkt på :-). Då vet du var jag är på löpningens dag :-).