fredag 18 november 2011

Fredagar och måndagar

Veckorna går fort. Idag är det fredag. Innan jag vet ordet av kommer det att vara måndag. Dagarna mellan måndagar och fredagar har en tendens att försvinna. Det känns nästan som att veckorna endast består av måndagar och fredagar.

Oavsett hur det känns så består veckorna av 7-dagar. Imorgon är det lördag och då ska jag springa Tömilen. Det sägs att banan är tung, och det betyder att det inte finns några större förhopningar om bra tider. Jag ska dock göra så bra jag kan.

Idag sprang jag det sista förberedande passet inför morgondagen. Det blev en lätt jogg över 4 km som jag avslutade med några stegringslopp och lite stretch.

3 kommentarer:

Olov sa...

Lycka till i morgon.

hokke sa...

Själv tycker jag att det känns som om det alltid är tisdag...
Jag tycker att Tömilen är ett väldigt konstigt namn på ett lopp som går innan den första snön ens har kommit, men lycka till ändå!

Lennart sa...

Olov - Tack!

Hokke - ja, nu för tiden är det nog ofta så att loppet går innan den första snön har kommit. Tidigare kanske det var annolund, jag vet inte.

Jag kan också tycka att namnet inte låter helt självklart, men det var ett roligt lopp och ett bra arrangemang. Det är det viktigaste .-).