onsdag 28 november 2012

Små och stora skavanker

Sen i fredags har jag ett sår på foten. Såret är infekterat, men det går bra att springa. Det går bra att springa i den meningen att jag kan springa, men infektionen mår så klart inte bra av det. Det är en liten skavank, som lätt blir en stor skavank, och det vill jag inte.

Jag känner att mina luftrör är lite irriterade. Om det bara är en naturlig reaktion på det kalla och blöta vädret, eller om det är en infektion, vet jag inte. Hur som helst så är det en liten skavank, som lätt blir en stor skavank, och det vill jag inte.

För några dagar sedan kände jag av hälsenorna. Jag kan inte säga att hälsenorna besvärar mig, men jag känner att det är något där som kanske inte borde vara där. Det är en liten skavank, som lätt blir en stor skavank, och det vill jag inte.

Det känns inte klokt att träna med alla småskavanker. Det finns ingen poäng med det. Det är inte värt risken. Jag kommer att vila ett par dagar, både från träningen och från bloggen.

9 kommentarer:

Johnny sa...

Latmask ;-)

Håkan sa...

Då får man skicka en "Krya på dig!"-hälsning. Hoppas att det läker ut snabbt.

Lennart sa...

Johnny - Andra människor är latmaskar, inte jag. När jag vilar mig kallas det för "återhämtning" :-).

Håkan - Tack! Det som orsakar mest problem är faktiskt såret på foten, men det jag är mest orolig för är att jag kan åka på något i luftrören.... :-).

Ingmarie sa...

Klokt för små sår och små skavanker kan ställa till stor oreda.

Lennart sa...

Ingmarie - Ja, det var klokt. Nu har jag lite ont i halsen och om jag hade tränat så hade jag förmodligen fått väldigt ont i halsen och hög feber. Troligtvis blev det lite lindrigare nu :-).

Nu blir det lite mer vila än tänkt :-).

Jenny B sa...

Krya på dig! Hoppas att du snart är tillbaks - både i löparspåret och i bloggen!

Lennart sa...

Jenny - Tack! Hoppas att du har hämtat dig efter Medoc :-).

Jenny B sa...

Jadå, tack :-) Det gick fortare än jag trodde!

Lennart sa...

Jenny - Jag tänkte läsa det du skrev om Medoc Marathon, men jag hittar inte det på Funbeat längre. Är du kvar där?