onsdag 21 november 2012

Det blev backintervaller

Hade ingen lust att träna. Hade ingen lust att sitta hemma. Hade ingen lust att vila. Hade ingen lust att göra någonting annat heller. Idag kände jag mig bara seg och irriterad.

Tänkte att jag kommer ångra det jag inte gör. Stannar jag hemma, och tittar på TV, kommer jag ångra att jag inte tränade backintervaller. Jag gick ut och tränade backintervaller.

Det blev uppjogg, det blev stegringslopp, det blev tio backintervaller på 235 meter i en snittfart av 3:54 min/km, det blev nerjogg och det blev stretching.

Jag ångrar verkligen inte att jag sprang det här passet istället för att titta på TV.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Ja visst är det så. Det finns i stort sett bara två saker som alltid mig på gott humör, i allafall när det dåliga humöret inte har någon vettig förklaring, och det är ett träningspass eller champagne.

Lennart sa...

Henrik - Ha, ha! Champagne har jag aldrig provat mot dåligt humör...

Unknown sa...

Det ska du ta och göra tycker jag :-)

Alla andra vinsorter och spritsorter förstärker den känsla man har innan, men av champagne (antagligen funkar enklare mousserande viner också, men varför chansa) blir man glad/gladare av.

Men det är såklart hälsosammare att springa sig glad.

Lennart sa...

Henrik - Ja, man lär sig alltid något nytt.

RosaMilton sa...

Håller faktiskt med Henrik. Champagne är fantastiskt för humöret! Och så träning förstås. Helst inte i kombination bara... det tror jag inte på :)