onsdag 5 januari 2011

Lätt distanslöpning

Blev en lätt distanslöpning idag på 13.11 km, tid 1:12.00, 5:30 min/km. Vägarna var oplogade och jag fick också pulsa genom djupsnö upp till knäna i ca 50 meter. Gångvägarna var oerhört knöliga och svåra att springa på. Jag sprang stundtals ute på bilvägen i bilarnas hjulspår vilket fungerade ganska bra. Där fick jag till och med några meter asfalt :-), men det var inte många meter löpning på asfalt. Det här var ändå ett välbehövligt lugnt distanspass efter senaste tidens snabba löpning.

Tomas har hört av sig via Jogg.se angående det gemensamma intervallpasset vi genomför den 13:e januari och jag kommer med ett inlägg om det inom de närmaste dagarna. Tänkte mest berätta att det blir på Bosön, ge förslag på några intervallpass om någon behöver inspiration, möjligheter till ombyte, osv.

3 kommentarer:

Lars sa...

Själv brukar jag fega ur när det gäller löpning i snö. Har du speciella skor för vinterlöpning, broddar eller springer du med samma utrustning som under vår, sommar och höst?

Anonym sa...

Skulle bara önska ett gott 2011 nu när vi är där. Och det där med snöpulsningstävling lät både roligt och tufft. Björn Sunesson skrev något förskräckt om han blev sist.

Man lär sig att lyfta på fötterna, det är ett som är säkert.

Lennart sa...

Hej Lars!
jag har inga speciella skor men avser att köpa ett par för vinterlöpning. Förmodligen inget dubbat utan mer skor med grov sula, typ någon form av trailskor. Vi får se vad det blir....

Hej Badgear!
Jag önskar även dig ett Gott 2011!!!

Tack för att du tipsade om Björn Sunessons inlägg. Jag hade inte sett det och jag hade ingen aning om det. Kan du tänka dig att av ca 10-15 deltagare var det två stycken som bloggade om loppet :-).