tisdag 23 november 2010

Populära inlägg

Eftersom det är vilodag idag och lite brist på idéer att blogga om tänkte jag i detta inlägg göra ett par hänvisningar till de tidigare mest lästa inläggen (på min blogg).
  • Det mest lästa inlägget är ett kort inlägg jag skrev samma kväll jag kom hem från Roslagsnatta. Jag var egentligen för trött för att skriva ett inlägg men jag visste att det fanns några som var nyfikna på resultatet vilket ledde till att jag skrev ett mycket kort inlägg som i princip bara nämnde min sluttid. Inlägget finns att läsa här.
  • Det näst mest lästa inlägget handlar också om att springa fort. Det skrevs efter att jag hade genomfört ett 400-meters intervallpass nere på Vallenutna IP. De inlägget finns att läsa här.
Dessvärre är det så att intervaller och högintensiv löpning som 5 km lopp lätt leder till skador. Efter ovanstående två inlägg, som handlar om att "springa fort", följer ett par inlägg om skador och naprapatbesök. Jag tycker det känns lite trist att inlägg om skador kommer så högt upp på listan över de mest lästa inläggen. Men, men, skador är dessvärre en del av löpningen.

Om man ser till helheten ligger inte min Reseberättelse från New York City Marathon så högt på listan. Det beror förmodligen på att den bara har funnits på bloggen i ca 2-veckor. Ser man dock över den senaste veckan och månaden ligger Reseberättelsen högt upp på listan över de mest lästa inläggen. Därför lägger jag in Reseberättelsen här igen.

Vill också tillägga att jag är riktigt sugen på att träna. Kan knappt vänta till imorgon kväll då jag skall ut på en träningsrunda :-).

5 kommentarer:

Ingmarie sa...

jag har läst ALLA de där inläggen och känner mig stolt för det. :-) Håller tummarna för oss båda att vädret är på vår sida i morgon...

Unknown sa...

Kör hårt Lennart!!

Peace Love och Löparskor!

Lennart sa...

Hej Ingmarie! Kul att du läste alla. Vet faktiskt inte varför det första inlägge är så populärt. Tror att det blir många träffar från google.

Vädret var snö, kallt och blåsigt idag men det gick bra ändå :-)

Hej Jesper! OK, jag ska.... :-). Kör hårt du med...:-)

Robban sa...

De vanligaste frågorna till Fråga Coachen på marathon.se handlar också om skador... Skador och mat verkar vara ett ämne som engagerar många... :-)
Vilar idag med förkylning och hosta... kör förmodligen ett lättare pass imorgon... På tal om löpband i tidigare inlägg... Kommer förmodligen att beställa ett under morgondagen...

Lennart sa...

Hej Robban!
På tal om skador. hur går det med din hälsena? Hoppas du kommer ut imorgon. Du kan alltid trösta dig med att vädret inte var så inbjudande idag.

Du får berätta mer om löpbandet vid tillfälle.

MVH