onsdag 21 augusti 2013

Jag gör samma sak

Jag byter om. Sätter på mig klockan, träningskläder och skor. Dörren slår igen. Jag springer igen. Jag gör samma sak.

Jag springer backintervaller. Backe upp, och backe ner. 15 repetitioner i 4:05-fart. Fort upp, och långsamt ner. Jag gör samma sak.

Terränglöpning och backintervaller. Grundpass. Tunga pass. Pass som ger styrka. Pass jag har sprungit förr. Många gånger. Jag gör samma sak.

Senare, då ska jag nöta bana. På bana blir det först överfart, och sen tävlingsfart. Först 3:40-fart, och sen 3:45-fart, men först ska jag springa Hälsoloppet, och sen Kistaloppet. Lopp jag har sprungit förr. Jag gör samma sak.

Jag skriver en text. Kanske inte en text jag har skrivit för, men det är ändå samma sak.

9 kommentarer:

Peter sa...

Ja vi är ena tråkiga typer. Varför gör vi aldrig något nytt?

Lennart sa...

Peter - Vi kanske trivs med det vi gör :-).

Staffan sa...

15 repetitioner minsann, det var inte dåligt!! Låter som om du har en plan också! Sub38 är ett tufft mål tror jag, tufft men inte onåbart. Då är det ju jättebra att du också springer några millopp innan Hässelby, själv står jag över fler millopp i år, är inte riktigt tränad för det eller sugen på det.

En annan fråga, har du förresten cyklat något i sommar, jag vet ju att du har en racer? Jag har transportcyklat en del i sommar och även om det är lyxkonsumtion som jag har svårt att motivera så är jag lite sugen att byta ut min 17 år gamla MTB mot en racer. Det vore skoj att ha ett träningsalternativ! Dessutom är det ju cykelrea nu på diverse ställen...

Lennart sa...

Staffan - Ja, det blir väldigt tufft. Vi får se hur det går på Hälsoloppet och Kistaloppet nästa vecka. Det ger en bra indikation :-).

Jag har inte cyklat så mycket i sommar, men jag tycker helt klart att du skall byta ut din gamla cykel. Det blir nog lite roligare att cykla då :-). En racer är lite svårare att cykla på och när jag cyklar på min racer vill jag gärna cykla på en jämn och fin landsväg. På gång och cykelbanor tror jag en hybrid eller cyklocross fungerar bäst :-). Du får fundera lite. Lycka till!

Andreas Åkesson sa...

Äh, börja baka. Det är härligt avslappnande. Inga tider, ingen press och ärligt talat, inget bloggande! Mina bakverk blir inte så anmärkningsvärda, nästan.

Lennart sa...

Andreas - Ska jag börja baka istället för att cykla, träna, eller ska jag bara börja baka?

Om du springer Hälsoloppet på onsdag så räknar jag med att du bjuder på lite bakverk när vi ses där :-).

Staffan sa...

Vilken cykel har du och var har du köpt den? Det är ju en djungel av märken och komponenter, löparskor ter sig löjligt enkelt vid en jämförelse! Finns ju cyklar att köpa på nätet också men för nybörjare är det nog bättre att få råd, prova och handla i butik!

Lennart sa...

Staffen - Min cykel heter "Merida race lite" och den är köpt på XXL i Arninge (Täby).

Som du sa :-). Det finns hur mycket som helst när det gäller cykling och det kan också bli hur dyrt som helst :-). Jag tror att du klarar dig bra på en cykel som redan är ihoplockad och säljs som ett packet från någon av de större firmorna :-).


En racer kommer du tycka är kul att ha, men du kan också bara använda den som en racer.... :-). Jag tycker också att du bör överväga andra alternativ :-).

Lycka till!

Staffan sa...

Tack men jag har ju min MTB och är inte intresserad av Cyclo-Crowe eller hybrider utan i så fall av en racer för träning. Får se hur det blir...