måndag 3 juni 2013

Låsning i höftböjaren

- Lägga dig på ryggen och sträcka upp armarna över huvudet, säger Tone. Det är tre timmar kvar till start av årets Sthlm Marathon, och Tone från Axelsson ska tejpa och undersöka min fot. Varför jag ska lägga mig på rygg och sträcka upp armarna över huvudet vet jag inte, men jag gör som hon säger.

- Har du ont i höftböjaren?; undrar Tone, och i den stunden vet jag att hon är någonting på spåret. Jag har haft lite känningar i höftbjaren i snart ett år, men det är ingen som har hittat något fel. Tone säger att det är en låsning i höftböjaren som kan ligga bakom besvären i min fot. Det såg hon bara sådär.

Tone säger också att hon kan "släppa på höftböjaren", men undrar samtidigt om hon ska göra det 3 timmar innan start. Jag säger till Tone att vi kan låta det vara som det är, men jag tar hennes nummer så att jag kan kontakta henne efter maran och boka en behandling.

Det är förtroendeingivande när sjukgymnaster, naprapater, kiropraktorer och andra träffar rätt med sina frågor. Jag tror verkligen att Tone kan hjälpa mig med mina problem, och på onsdag har jag bokat en behandling. Det ska bli intressant och se om det släpper nu.

4 kommentarer:

Ingmarie sa...

Håller tummarna!

Mathias sa...

Intressant. För mig satt problemet med foten delvis i höften. Så du kan vara något på spåren här...

Håkan sa...

Håller tummarna att hon hittat rätt!

Lennart sa...

Ingmarie - Tack :-)! Jag hoppas att det hjälper :-)!

Mathias - Jag tror det! Jag har länge känt att det är något som inte riktigt är rätt där.

Håkan - Tack! Jag hoppas verkligen hon har rätt. Det skulle känns riktigt bra att bli av med detta :-)!