tisdag 11 december 2012

3 km backlöpning i 4-fart

Igår blev det totalt 3 km backlöpning i 4-fart fördelat på 12 backintervaller över 235 meter. Underlaget var snömodd och i snömodd går det inte lika fort som vanligt. Det var alltså som vanligt, om ni förstår vad jag menar.

Det var inte inspirerande att springa backintervaller i snömodd och minusgrader, men det var bara att bita ihop. Jag bytte om till träningskläder och gick ut och tog det första steget. Sen gick resten av sig själv.

Även om vädret för tillfället inte är inspirerande så är det bara att bita ihop. Väl ute känns det riktigt bra att träna.

4 kommentarer:

Johnny sa...

Har fortsatt en stark ovilja att träna ute, finns liksom ingen glädje i det för mig just nu. Så jag är både imponerad och lite avis att du klarar av det :-)

Jenny B sa...

Skönt att höra att du är igång igen !
Själv är jag hemma med feber...

Lennart sa...

Johnny - Du kanske har vilat för länge :-). Dock tror jag att löpglädjen snart kommer tillbaka. Annars är det bara att gå ut och träna och efter ett tag kommer löpglädjen tillbaka. Den gör det. Tro mig :-).

Jenny - Usch! Precis som jag för ett par veckor sedan. Jag hoppas att du slipper hålla upp i 12 dagar som jag gjorde.

Krya på dig och stressa inte med träningen. Jag hoppas att du snart är tillbaka!

mikael sa...

Har en lika lång backe just utanför huset men jag tränar nästan aldrig backe. Men det ska bli ändring på det nu. Jag ska bli starkare, uthålligare och snabbare nästa säsong :)