onsdag 23 februari 2011

Testjogg på 5 km

Idag blev det en testjogg på 5 km för att känna lite hur kroppen reragerar när jag anstränger mig lite igen. Testjoggen blev inte så lång, bara 5 km i 5:30-fart, men kroppen kändes bra så det kommer bli ett lite längre pass imorgon igen. Jag kommer så klart inte att riva av ett VO2-max pass men nu börjar det kännas som att saker och ting kan normaliseras igen, skönt! Jag vill också återigen tacka för alla uppmuntrande kommentarer jag fick när jag var sjuk. Tack!

Jag har också (återigen) "knäckt" den stora existentiella frågan "vad som gör mig lycklig". Mitt svar på den frågan är att vara frisk och kry. Det är inte svårare än så. Jag har tidigare upptäckt det många gånger men jag måste påminna mig om det emellanåt för att inte glömma bort det. Jag kan inte föreställa mig att jag skulle kunna vara helt lycklig utan att vara frisk och kry.

5 kommentarer:

Olov sa...

Då gör vi tummen upp för dagens pass.

Ingmarie sa...

Härligt att läsa! Ja livet är egentligen inte så komplicerat... ;-)

John sa...

Jag håller med! Vi människor måste bli bättre på att uppskatta det vi redan har. Enligt Mazlow är ju just strävan över att vara frisk och kry ett mycket grundläggande behov (vilket tyvärr också kvällspressen känner till).

Skönt att du är frisk och kry Lennart och jag är dessutom mer tacksam än vanligt att få vara det samma den strålande dag :)

Unknown sa...

Bra där inte alla förunnat att knäcka sin existentiella kod. Ger en extra dimension och njutning till din träning kan jag tänka.

Slit på, Peace Love och Löparskor!

Lennart sa...

Hej Olov!
Tack :-)

MVH

Hej Ingmarie!
Nä, livet kanske inte är så svårt. Vi kanske gör livet svårare än vad det är....

MVH

Hej John!
Det värsta är att man inte alltid uppskattar det man har innan man förlorar det.

Kul att du också är tacksam och lycklig :-).

MVH

Hej Jesper!
Tack och glöm inte att slita på själv ;-).

MVH