torsdag 17 februari 2011

Är det inte det ena så är det det andra....

Efter träningen i tisdags skrev jag att jag var trött och nu förstår jag varför. Jag har blivit sjuk. Det är ingen vanlig förkylning med halsont och täppt i näsan, för näsan och halsen känns alldeles utmärkt. Det jag har råkat ut för är en slemhosta som river ordentligt i bröstet varje gång jag hostar plus att jag har lite feber. Är jag inte skadad så är jag sjuk, är det inte det ena så är det det andra.

Samhället tar inte heller någon hänsyn till att man är sjuk. Barnen ska fortfarande till skolan, barnen ska hämtas från skola, gymnastikpåsen ska packas, maten ska handlas, maten ska lagas, bilen ska tankas, räkningar ska betalas, e-mail ska kontrolleras, samtal från jobbet skall besvaras, delta på jobbmöten från telefon, tvätten ska hängas, disken ska ner i diskmaskinen, disken ska plockas ur diskmaskinen, osv, osv.

Tidigare kunde jag koppla bort allt och bara ligga i sängen eller i soffan och göra ingenting när jag var sjuk. Det kan jag inte längre vilket i sin tur innebär att jag så här på tidiga kvällen är lite trött så alla roliga och inspirerande inlägg får helt enkelt vänta några dagar men......

.... jag är snart tillbaka och då ska det skrivas om intervaller, långpass och uppladdningen inför Stockholm maraton för jag är riktigt sugen på att träna!

9 kommentarer:

Unknown sa...

Urk känner igen det där, tänk att bara vila när jag är sjuk det var tider det =)

Krya på dig!!

Peace Love och Löparskor!

Robban sa...

Ajdå... låter som det jag råkade ut för i början av året... Satt i ett par veckor så ta det lugnt och se till att krya på dig...

John sa...

Inte kul att vara sjuk, men tydligen är du inte ensam just nu. Många konstiga virus är i omlopp. Lite surt att inte få ligga på sofflocket, det tråkiga är ju att man själv ansvarar för det mesta man upplever här i livet så det är ju bara att gilla läget.

Krya på dig!

Daniel sa...

Bli bra snart Lennart! Hoppas du får tid att vila upp dig i helgen.

Staffan sa...

Krya på dig Lennart, vila och sov ordentligt så hoppas jag att du snart är tillbaka i löparskorna igen!

Hempa sa...

Du har haft lite oflyt med skador och sjukdomar en tid. Hoppas du kan vila och sova mycket i helgen.
Krya på dig Lennart!

Ingmarie sa...

Sjuk är pest! Det är därför jag slutat med det. ;-) Krya nu på dig så du kan vara med nästa lördag!

Olov sa...

Hej.
Hur går det? Hoppas du blir frisk snart så man kan läsa om nya löparäventyr.

Lennart sa...

Hej!
Tack alla för de värmande "krya på dig" orden....

MVH