tisdag 15 juni 2010

Distanlöpning, 8.41 km

Idag blev det distanslöpning, 8.41 km, tid 37:06, 4:25 min/km, Idag tog jag knappt i men det blev ändå persrundan med 16 sek. Jag återhämtade mig också väldigt snabbt och var knappt andfådd ca 1 minut efter avslutat pass. Kändes hur bra och kul som helst!!!

Det här måste vara den berömda formtoppen som brukar infinna sig efter ett genomfört marathonlopp. Det som gör det extra roligt är att jag inte kunde träna löpning i ca 3-veckor innan maran. Nu, 1-vecka efter maran, blir det rekord på rundorna jag gör nästan hela tiden, i söndags blev det som jag berättat om tidigare PB på en annan runda över 12 km. Det känns nästan lite otroligt.

Hmmm, bäst att avsluta med att säga "peppar", "peppar" också. Får inte bli "stursk" nu, då slår det bara tillbaka på mig själv.

4 kommentarer:

Ingmarie sa...

Kanske ska du försöka hitta ett kortare lopp till helgen? :-)

LOPARJANNE sa...

Bra fart där! Det är konstigt men jag brukar också känna den där formtoppen strax efter maran. Skönt när det känns så där!

Anonym sa...

Njut av formtoppen! Underbar känsla när allt flyter på sådär, hoppas själv hitta den i slutet av augusti och sex veckor framåt.

Lennart sa...

Hej Ingmarie: Ja, jag har också tänkt tanken. Tittade lite på Roslagsnatta och silvermilen men inget bestämt men visst vore det roligt :-)

Löparjanne: Vad jag blev glad när jag såg att du hade kommenterat här! Välkommen hit och jag beundrar dig för din styrka. Skall följa din rehab och önskar dig all lycka till!!!!

Hempa: Jag njuter men vill testa den i ett lopp. Skall försöka utnyttja den ordentligt i träningen.