fredag 18 juni 2010

Alternativ träning, cykling

Idag blev det alternativ träning, dvs cykling i ca 2-mil. Idag lyckades jag glömma klockan så det blev ingen tid. Kom på det efter ca 200 meter men eftersom det skulle vara en lugn alternativ träning efter gårdagens mördarpass så hämtade jag inte klockan. Tiden spelade ändå ingen roll idag. Det viktiga var att få lite blod genom musklerna.

Från det ena till det andra..............För ett tag sen diskuterades det här att man kan få ont i huvudet vid väderförändringar. Det kan jag tala om att jag fick idag. Mådde hur bra som helst men när åskovädret drog in nu på eftermiddagen tog det inte många minuter innan huvudvärken kom. Konstigt det där!

Ser fram mot söndagens 400:ingar. Går och tänker på det, det skall bli kul att prova. Hoppas bara det är ledigt på IP.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Skumt med huvudvärken, brukar själv få ont i huvudet vid lågtryck av någon för mig oförklarlig anledning.

Kul med 400-ingar på söndag! Hur planerar du antalet, vilan och farten?

Tack för din positiva kommentar idag, den uppskattas verkligen! :-)

Lennart sa...

Hej Hempa!
Vet faktiskt inte antalet. Jag hoppas på att köra fler än 10 reps men mer än 15 blir nog svårt. Får helt enkelt se. Det är första gången. Återkommer självklart med en rapport.

Jag tänkte börja med att köra 3:30 tempo (84 sek/varv) som du nämnde tidigare. Vilan planerar jag till 60 sek. Funkar det så fortsätter jag annars anpassar jag lite efterhand.

Ingmarie sa...

Jag brukar aldrig få huvudvärk men jag kan liksom känna av olika energinivåer i kroppen. Blir trött när det ska bli "sämre" väder. Fast inte alltid. Finns liksom inget system i det. Kroppen är bra lustig. ;-)Grymma tusingar du gjorde förresten! Ha kul på IP i morgon!

Unknown sa...

Skumt Lennart hända samma sak med mig igår när jag satt på jobbet. Brukar aldrig lida speciellt av väderomslag.

Trevlig helg! //J

Anonym sa...

84 per varv med 60 sek vila låter bra. Ser fram emot rapporten! Själv har jag precis avverkat 8 km snabbdistans i underbart väder.

Lennart sa...

Tack Ingmarie: Imorgon skall jag ha kul. Hur det än går så får jag något att mäta mot framöver. Har tänkt på morgondagens pass länge nu. Hoppas att du har det skönt i Halmstad.

Hej Jesper: Trevlig helg själv och hoppas huvudvärken gick över. Imponerad över dina framsteg!

Hej Hempa: Såg att du hade tagit 40 sek från förra gången på snabbdistansen. Bra! Kul det måste kännas att träningen tar!