söndag 27 oktober 2013

Tänka nya tankar

Jag tror att jag tänker kreativt. Jag tror att jag tänker på, och provar på, nya saker. Jag tror att jag varierar mig, att jag tänker nya tankar, men det är så att 80% av det jag tänker på idag, tänkte jag på igår också.

Ta den sista meningen i det förra stycket som exempel. Den meningen tänkte jag på igår, men jag skrev ner den idag. Dagens pass tänkte jag också på igår, men jag genomförde det idag. Det blev 5.1 kilometer i 4:49-fart.

Dagens träningspass blev ett ganska ovanligt träningspass. Ganska kort och lugnt. Det brukar inte mina träningspass bli. Mina träningspass brukar bli minst 10 kilometer långa.

Även ett pass korta intervaller brukar tillsammans med upp och nerjogg bli minst 10 kilometer. Det brukar bli så, för jag styr längden på upp och nerjoggen så. De faktumet får mig också att tänka på att jag har tänkt på det här tidigare.

2 kommentarer:

Jenny B sa...

Precis som vädret, alltså. 80% av tiden är det ungefär samma som igår...

Lennart sa...

Ja, angående vädret så har jag hört att om man säger att det blir "samma väder imorgon som idag" så träffar man troligtvis mer rätt än vad SMHI gör. Vet inte om det stämmer men det sägs så :-).