fredag 11 oktober 2013

Inför Hässelbyloppet

Dagens distanspass över 12 kilometer i 4:41-fart blev det sista riktiga träningspasset inför Hässelbyloppet på söndag.

Imorgon ska jag i och för sig springa en lättare jogg över 5 km tillsammans med några stegringslopp, men det räknar jag inte som riktig träning.

När jag ställer mig på startlinjen på söndag gör jag det med ett väldigt dåligt självförtroende. Höstens testlopp har varit katastrofala, och jag får nog vara glad om jag klarar sub40.

Vi får se vad som händer på söndag. Planen är 5 km på 19:55 för att sedan öka. Vi får se om det håller.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Ska verkligen bli kul på söndag. Min uppladdning har varit sparsam, men jag kommer att vara taggad, ge allt och ha roligt!:)

Vi ses på söndag!

/Jimmie

Johnny sa...

Dåligt genrep ger bra premiär!

Staffan sa...

Lycka till Lennart, nej senare hälften av säsongen har inte blivit som du hoppats. Jag tror du är bättre än du visat på de senaste tävlingarna men av någon anledning inte fått till det. Hoppas att du kommer fram till vad det kan bero på efter säsongen.

Lennart sa...

Jimmie - Jag har sett det, men jag tror du kan överaska imorgon. Du har ju haft några fina intervallpass :-).

Johnny - Ha, ha. Ja, vi får hoppas på det :-).

Staffan - Ja, jag ska analysera det senare. Min första analys är dock att jga har sprungit för lite distanspass och långpass samtidigt som jag har fokuserat för mycket poå intervallpass. Jag vet inte, men det är en teori :-).

Jakob sa...

Se det såhär Lennart, imorn har du allt att vinna och inget att förlora.

Lite analys sen när dammet har lagt sig och du har en ny plan till 2014 då du kommer casha in revansch på din motiga höst!

Syns imorn!

Lennart sa...

Jakob - Ja, lite så känns det. Jag kan inte misslyckas längre :-).

Ska bli skönt med lite vinterträning nu. Det blir ett lite annorlunda upplägg än vad jag har haft tidigare. Ska bli kul att prova :-). Förhoppningsvis når jag dina tider sen :-)!

Henrik sa...

Tror det kommer gå strålande för dig imorgon! Lycka till!

Lennart sa...

Henrik - Jag hoppas det. Jag startar 12.10 och har ett blått Vallentuna FK tävlingslinne med vita och gula inslag. Tror det är ganska likt Västerås :-). Vi kanske ses där då :-)!

Lycka till själv annars!

Dick sa...

Lycka till imorgon Lennart!
Vi kanske ses i startfållan. Själv ska jag försöka ta mig under 39 minuter i år. Vi får se om det går!

Mvh Dick

Lennart sa...

Dick - Har inte du redan gjort det? Kommer inte riktigt ihåg din tid på Kistaloppet, men jag har för mig att du klarade 40 min med marginal. Jag kanske har fel.....

För mig brukar Hässelbyloppet gå ca 45-60 sekunder snabbare än Kistaloppet. Vi får se om den statistiken håller i sig :-).

Lycka till!!

Dick sa...

Jag kom under 40 minuter med nästan minsta möjliga marginal på Kista-loppet (39:58), men jag har aldrig varit i närheten av att komma UNDER 39. I morgon ska jag satsa på det!

Lennart sa...

Dick - Det kan gå! Det ska bli riktigt spännande att följa.

Vad kul om du fixar det. Ett stort lycka till!!!