fredag 21 maj 2010

Blev cykling idag igen

Cykling som träning idag igen. Körde inte lika hårt som igår men det "brännde lite i låren". Det är en ganska skön känsla. Köra på i uppförsbackarna och se till att hålla fart "över krönet" och sen blir det lite återhämntning för att sen trycka på igen. Det är kanon!

Har två grannar som brukar träna cykling. De såg oerhört glada ut när jag kom hem på cykel svettig och dan. När jag hade stannat kom de fram och började prata. Det verkade nästan som att de ville övertala mig att börja cykla istället men, nej, nej. Möjligtvis att jag kanske börjar cykla en gång i veckan som komplement till löpningen, det kan nog vara bra, men att cykla som huvudträning, nej.

Jag försöker i och för sig få med mina "cykelgrannar" på en mara men det är nej, nej där också...... Svårt att ändra på folk. Har ytterligare en granne som brukar pratar om Triathlon (sprintdistans). Han skall genomföra sprinten i Kalmar i anslutning till Järnmannen. Skall nog försöka övertala honom till en mara....

När jag ändå håller på att prata om mina grannar så finns det faktiskt tre marathonlöpare också (förutom mig). Ingen av dom kommer att springa i Stockholm i år men de kommer tillbaka, de vet jag. De har redan börjat prata om nästa år....

Det är ett ganska bra "gäng" här på gatan. Hoppas de fortsätter att träna och anta utmaningar.

2 kommentarer:

Ingmarie sa...

GANSKA bra gäng????? Halle min dar! Du skulle se mina. kan garanterat inte ens gå upp för trapporna.
Håller f.ö. med dig om cyklingen. Det är superkul att härja runt i skogen, men alltid? No way!

Lennart sa...

Hej Ingmarie,
Ja, det blir mycket tights här ibland. På helgerna skall alla ut på sina rundor ungefär samtidigt och då är tights ett vanligt klädesplagg :-)