tisdag 19 februari 2013

Träningsvärk

Igår tänkte jag springa en återhämtningsjogg. Det gick inte. Träningsvärk. Idag tänkte jag gå ut och springa. Det gick inte. Träningsvärk.

När jag har träningsvärk känns det som jag gjort något bra. Det känns som träningen tog bra. Jag gillar den känslan. Känslan av det onda, det positiva onda.

Idag blev det simning. För mycket träningsvärk för att springa. Det blev 1000+500+300 meter crawl. Sen släckte de belysningen. Det blev mörkt. Tänkte att budskapet var tydligt. Det var dags att gå hem.

5 kommentarer:

RosaMilton sa...

Håller med om att träningsvärk är trevligt! Var det långpasset som ställde till det?

Andreas Åkesson sa...

Älska trämningsvärk! Eller inte!

Lennart sa...

RosaMilton - Japp, det var långpasset. Jag förväntade mig träningsvärk efter de passet :-).

Andreas - Jag gillar träningsvärk :-).

Håkan sa...

Jo det är en positiv värk som talar om att träningen har tagit, men samtidigt så är ju orsaken till att man får värken att man inte tränat de musklerna på för lång tid vilket ju är lite negativt. Men jag ser på det positiva och tar det som en god värk :-) Det visar om inte annat att man faktiskt kommit igång med träning igen och det är ju väldigt positivt!

Lennart sa...

Håkan - Jag ser den också som positiv. Det kanske också beror på att jag inte får träningsvärk så ofta, och när jag väl får det så känns det som att träningen har tagit extra bra :-).