lördag 2 februari 2013

Löpningens dag

Jag var med på löpningens dag. Det betyder inte att jag var ute och sprang. Vi löpare springer inte bara, även fast man kan tro det. Vi är skadade också. Som jag är nu.

Vi löpare som är skadade finns vi också. Glöm inte bort oss. Som skadad löpare var jag med på Löpningens dag på mitt sätt.

Som skadad löpare var mitt bidrag till Löpningens dag att gå till en naprapat. Att gå till en naprapat är inte ovanlig för oss löpare.

Naprapaten gav mig en ordentlig massage av vaderna, och den massagen får representera mig som skadad löpare på Löpningens dag.

5 kommentarer:

Håkan sa...

Vi har inte glömt bort dig och vi väntar på din återkomst från de skadade, men du passade på och gjorde något som vi icke skadade gör allt för sällan nämligen fick en skön och välgörande massage!
Själv harvade jag runt på stigar och spår som hade varit mer lämpade med skridskor än något annat men jag fick till ett långpass iaf i ett underbart vinterväder.

anneliten sa...

Helt sant - skadade löpare är också löpare. Löpare som längtar.

Lennart sa...

Håkan - Jag tycker det låter som att du fick till ett fint pass :-). Det var onekligen en härlig dag i alla fall :-).

Anneli - Exakt! Kunde inte ha sagt det bättre själv :-).

Ingmarie sa...

Klart ingen glömmer dig!

Lennart sa...

Ingmarie - Nä, det tror inte jag heller. Men det kanske finns andra som glöms bort :-)! Jag tänker på dem som ingen tänker på :-)!