söndag 1 juli 2012

Semester

När det här inlägget publiceras är jag på semester. Jag vet inte om det finns en dator där jag befinner mig, men får jag tag på en dator uppdaterar jag här.

Efter en väldigt rolig vår och sommar, där jag började med att springa London Marathon, för att sedan persa på Arenamilen, springa Stockholm Marathon som farthållare, komma trea och persa på Itrimloppet och sätta nytt pers på halvmaradistansen, har jag bestämt mig för att ta det lite lugnare med löpningen ett par veckor. Jag tror att kroppen behöver återhämta sig.

Jag vill också passa på att tacka alla för att ni har visat ett sånt stort intresse, och delat med er av er själva. Det är jättekul att skriva den här bloggen när jag får en sån fin response från er.

Vi hörs om ett par veckor! Ta hand om er nu, och ha en riktigt skön semester!

5 kommentarer:

Staffan sa...

Ha en skön semester Lennart och grattis, i efterskott, till ditt fina resultat på Runrundan, på en plattare bana är du under 1:30! Stockholm havmarathon i september?

Petra sa...

Ha en harlig semester Lennart!

Ingmarie sa...

Önskar dig en f-a-n-t-a-s-t-i-s-k semester!

Mathias sa...

Skon semester Lennart. Lite cykel senare i sommar?
Tyvarr var jag tvingad att ta kollegor till Triathlon staffetten. Sa vi blir ett rent team ifran jobbet.
vi ses!
Mathias

Lennart sa...

Staffan - Tack! jag är inte anmäld till SHM ännu men anmäler mig troligtvis snart. Efter Runrundan känns sub 1:30 som en formalitet... :-).

Petra - Tack!

Ingmarie - Tack!

Mathias - Tack! Visst kan vi cykla lite i sommar. Vi mailar om det.

Angående Triathlonstafetten så gör det inget. Det finns så mycket annat vid den tiden. Lycka till!