tisdag 28 december 2010

Lite uppdatering om intervallpasset den 13:e januari

Lite kort så verkar det strula lite med Sätrahallen men vi kan genomföra ett gemensamt intervallpass på Bosön torsdagen den 13 januari klockan 18.00.

Dock är jag själv inte riktigt nöjd med Bosön eftersom jag tror att många kommer från södra delarna av Stockholm. Detta har föranlett mig att försöka boka Storängshallen på grund av att den förmodligen ligger lite bättre till. Dock var dom som hade hand om bokningen av Storängshallen sjuka eller lediga innan Jul och nu i mellandagarna är de också lediga. De är tillbaka måndagen den 3 januari och då ska jag försöka boka Storängshallen åt oss.

Summerat: Sätrahallen kan vi inte utnyttja för ett gemensamt intervallpass. Vi kan vara på Bosön, Lidingö, torsdagen den 13 januari klockan 18.00, men jag försöker boka Storängshallen eftersom den troligtvis ligger bättre till. Besked om detta kommer förhoppningsvis måndagen den 3 januari.

Lite trist att vi inte kunde utnyttja Sätrahallen eftersom den hade varit bäst. Tycker i och för sig inte att Bosön är ett så dåligt alternativ det heller. Skulle det vara så att någon får problem med att ta sig ut till Bosön så har jag tre platser i min bil och jag kan plocka upp vid Stockholm Stadion.

8 kommentarer:

Robban sa...

Om det blir Bosön så åker jag gärna med från Stadion... Blir det Storängshallen så blir det lagom uppvärmning för mig... :-)

hempa sa...

Bosön kl 18 kan bli tajt för mig men det ordnar sig säkert. Storängshallen är ett aning bättre alternativ men jag är som sagt flexibel.

Staffan sa...

Hoppas på Storängshallen, Bosön en vardagskväll efter jobbet känns lite för långt bort från Nykvarn.

Lennart sa...

Hej Robban!
Jag plockar gärna upp dig. Hoppas dock på Storängshallen.

God Fortsättning!

Hej Hempa!
Hoppas på Storängshallen. Förstår att det är lite svårare att sig till Bosön men det går att ordna. Det går rätt fort från stan.

God Fortsättning!

Hej Staffan!
Jag förstår det men hoppas du tänker som Hempa. Det är ett tag kvar och jag hoppas på Storängshallen.

God Fortsättning!

Morgan sa...

Det är märkligt att reseplaneraren på sl.se visar mig möjligheter att ta mig till Bosön på 61 minuter en gång i timmen fram till kl 16:04, men sedan finns inget alternativ som tar mig dit före kl 19:03. Detta alternativ innebär sålunda att även jag är intresserad av en bilplats.

Lennart sa...

Hej Morgan!
Det fixar vi! Du kan åka med mig.

MVH

Tomas sa...

För mig låter nog Bosön som ett helt oki alternativ. Jag tar bilen från Sollentuna. Så även jag kan hämta upp någon om det skulle behövas.

Lennart sa...

Hej Tomas!
Ja, för dig är nog Bosön det bästa alternativet :-).

Jag resonerar så som att "om jag ändå sitter i bilen så spelar det ingen roll om jag kör 10-15 minuter längre beroende på vilken hall det blir. Sitter jag i bilen så sitter jag i bilen......"

Har man bil är det inte så jättestor skillnad :-)

Gott Nytt År!