onsdag 18 september 2013

Inför Sicklaloppet

På söndag ska jag springa mitt sista testlopp inför Hässelbyloppet. Det blir Sicklaloppet, 10 km, där målsättningen är att springa under 40 minuter, helst låga 39 minuter.

Inför Sicklaloppet har jag också en psykisk målsättning. Jag vill åka hem från Sicklaloppet och känna mig stärkt tillsammans med ett stort självförtroende.

Jag ska satsa lite på Sicklaloppet. Jag kanske inte springer "Tills det svartnar", men jag kommer satsa ordentligt, för jag behöver den psykiska träningen.

Dagen innan loppet ska jag också åka och lyssna på vad Mårten Klingberg har att säga när han talar om sin träning. Där tänkte jag även köpa Mårten Klingbers bok med titeln "Tills det svartnar". Vem vet, den kanske kan vara bra att ha.......

9 kommentarer:

Jakob sa...

Håller tummarna för dig Lennart! Har också tänkt springa Sicklaloppet men funderar på att spara mig till LL istället, annars kanske vi ses.

Johnny sa...

Kommer inte hinna med Mårten, men jag kommer att vara på plats under Sicklaloppet. Dock bara som publik :-)

Lennart sa...

Jakob - Ja, du gör det som känns bäst för dig. Jag förstår att du känner dig tveksam, och var försiktig om du springer.

Kommer du så ses vi säkert :-)!

Johnny - Kul! Nu kom jag och tänka på att jag kanske hinner titta på Topploppet på vägen hem från Mårtens föredrag. Jag ska kolla upp det :-).

Staffan sa...

Du tränar så målmedvetet Lennart och är så väl en att det ska lossna lite nu! Jag hoppas verkligen att du efter Sickla kan åka hem och känna dig nöjd med loppet och att du fått ut lite mer av din kapacitet än vad du känt på de senaste tävlingarna! Jag håller tummarna för dig!

Lennart sa...

Staffan - Ja, jag har varit lite nertränad på tidigare lopp så jag hoppas att det ska kännas lite bättre på Sicklaloppet nu :-).

Jenny B sa...

Håller tummarna! Hoppas och tror att det kommer att gå bra!

Lennart sa...

Jenny - Tack! Det stärker, och jag hoppas att du har rätt :-)!

Johnny sa...

Du är väldigt välkommen på lördag, starten för mig går vid 14.00. :-)

Lennart sa...

Johnny - Ja, men det kanske jag hinner. Vet dock inte om det är så poppis att jag är borta hela dagen, men jag ska kolla här hemma!