måndag 2 september 2013

Det är kul nu

Jag har en klar och tydlig målsättning, samtidigt som testloppen går lite motigt. Det hela känns lite ovisst. Hur ska det går på Hässelbyloppet?

Är det verkligen möjligt för mig att springa Hässelbyloppet på 37 minuter? Kommer det verkligen att gå? Är inte det lite överambitiöst?

Jag gillar när det är lite motigt, och lite tufft. Det motiga och tuffa, tillsammans med ett gott självförtroende, får mig att fokusera. Det får hela situationen att kännas lite spännande. Lite rolig.

I våras förbättrade jag min miltid med 3 minuter och 16 sekunder på sju veckor. Det lever jag på än, kommer det att gå igen?

Det verkar som att det finns fler som tycker det är spännande, för det är ett fasligt tryck på bloggen just nu. Det är också kul. Kommentera gärna.

Dagens träningspass blev en lättare distanslöpning över 12 kilometer i 4:54-fart.

5 kommentarer:

Martina sa...

Det är viktigt att sträva efter mål... lite livet med meningen. Förutom att överleva och föröka sig då men fram till dess att överlevandet är över så ska mål strävas och efterlevas :-)

Martina sa...

Men hallå!... haha meningen med livet... så klart! :-D

Alexandra sa...

Underbar läsning! sånt här blir jag glad och taggad av! Yo go Lennart!

Lennart sa...

Martina - Ja, utan målsättningar blir livet så tråkigt. Jag tror att vi alla är lite beroende av det på ett eller annat sätt :-).

"Livet med meningen" tycker jag också var helt underbart :-)! Skönt att det inte bara jag som kan skriva fel :-).

Lennart sa...

Alexandra - Bra! Det är bara att gå vidare och sträva mot nästa målsättning :-)! Då kommer glädjen snart igen :-).