torsdag 21 oktober 2010

Dåligt samvete......

Jag har lite dåligt samvete för att jag inte har uppdaterat här eller följt andra bloggare den här veckan men jag har varit i Malmö på tjänsteresa mån-tor och det har tagit all min tid. Jag tog dock med mig mina träningskläder till Malmö så att jag kunde genomföra ett par lugnare träningspass.

I måndags var jag ute och sprang en lugn återhämtningsjogg. Rundan gick genom Slottsparken/Kungsparken och längs med vattnet (Limhamnsvägen) mot Öresundsbron. Efter någon km på Limhamnsvägen vände jag om och sprang tillbaka till hotellet igen.

Även i tisdags tog jag på mig löparkläderna och gav mig ut på en träningsrunda och den här gången gick rundan runt västra hamnområdet (dvs runt Turning Torso) och vidare längs med Limhamnsvägen. Det var inspirerande och vackert att springa rundan på kvällen när alla lampor lyste upp Turning Torso och Öresundsbron. När man springer längs med vattnet ser man även Köpenhamn vid horisonten. Det var en härlig löpning som genomfördes som en Fartlek.

Totalt har det blivit ca 15 km löpning under veckan och imorgon skall det bli ytterligare 15 km i lite högre fart. Jag känner att jag måste "ta i lite" igen.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Härligt! Som tur är går bloggarna att läsa ikapp svårare att träna ikapp så du gjorde ett klokt val =)

Peace Love och Löparskor!

Lennart sa...

Tack för det Jesper. Härligt med folk som förstår!