tisdag 22 september 2015

Mina internationella läsare

I den bloggplattform jag använder finns det en statistikfunktion som bland annat visar vilka länder ni läsare kommer ifrån. Den funktionen tycker jag är roligt, och den väcker min nyfikenhet. Jag blir nyfiken på vilka ni utländska läsare är.

Läsarstatistik fördelat över länder.
(Ber om ursäkt för den dåliga skärpan)
Bilden ovan visar hur statistiken ser ut den senaste månaden. Inte helt oväntat toppar Sverige statistiken med ca 3000 läsare. Som god tvåa finner vi USA för att sedan hitta några av de största europeiska länderna. Ukraina sticker dock ut, men det kanske bara är någon "piratserver" som står där. Jag vet inte, men kul är det.

För er utländska läsare vill jag också säga att jag har börjat springa fort. Ni förstår, här hemma i Sverige har Mårten Klingberg återigen börjat skriva i Runners World, och den mannen ska inte tro att han är något så nu måste jag skärpa till mig.

I torsdags sprang jag en fartlek tillsammans med Vallentuna Friidrott och deras motionärer. Det blev totalt 19 kilometer med farthöjningar från 200 meter i 3:30-fart till 700 meter i 4:10-fart. Ett mycket bra pass då det tog nästan 3 dagar för mig att återhämta mig.

Idag sprang jag också fort. Det blev 3 km uppjogg följt av 5 kilometer i 4:22-fart och 4 kilometer nerjogg. Också ett skönt pass. Nu kör vi. Tills det svartnar.

5 kommentarer:

springandesnickaren.se sa...

Två riktigt bra pass Lennart!! Grym fart i benen!!

Lennart sa...

Kim? (Är det så?) - Tackar, tackar! 19 km fartlek var riktigt tufft :-)!

Kim sa...

Visst e det så :-) Lite dassig på att fylla i rätt när man lämnar en kommentar :-) Provar en gång till då!!

Kim sa...

Sådär ja!! He he Apropå statistiken så ser det ut på liknande sätt för mig med. Måste väl ha med att en del servar är placerade i de länderna :-)

Lennart sa...

Kim - 4:30-Staffan var inne på något liknande i en kommentar på Jogg om att trafiken routas runt så att det ser ut som att den kommer från olika länder :-).