söndag 5 april 2015

Mina hjärtan

Ett gott hjärta. Det är bra att ha. Ett friskt och starkt hjärta som vill alla väl. Det är ett hjärta jag gillar.
 
Markus Torgeby skriver om Löparens hjärta. Det skriver han om i sin nya bok. Vad Löparens hjärta betyder får ni fråga någon annan om för det vet inte jag. Jag vet inte det för jag har inte läst boken, och ska jag vara helt ärlig så är jag måttligt intresserad av att läsa boken. Detta för att jag har svårt att relatera till en person som bor ensam i en kåta i flera år. Jag har också svårt att relatera till en person som sover under ett träd ute på Gärdet natten innan en TV intervju i en morgonsoffa. Fast det är klart, det kanske är det som gör honom intressant. Dock kan jag relatera till 5000 meter på bana på tiden 21:50 för det sprang jag igår. Det gillade mitt löparhjärta.
 
En bild på mig och mitt "Rebel Heart" från sommaren 2014
och en konsert med Rolling Stones
Madonna sjunger om ”Rebel Heart”, vilket också är namnet på hennes nya skiva. Det är en bra skiva. Det vet jag eftersom jag har skivan. Jag har också fyra biljetter till Madonnas konsert i Stockholm senare i höst. En biljett till mig, en till min fru, och två till mina barn. Det gillar mitt ”Rebel Heart”.
 
Min fru och mina barn är också mina hjärtan, och här inser jag att jag har väldigt många hjärtan, eller det kanske är så att jag har ett stort hjärta som allt får plats i. Det är tur att löpningen ger mig ett stort och starkt hjärta så att jag orkar och kan bära med mig allt det goda. Allt det fina. Allt det jag tycker om.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Madonnas nya är bästa på10 år. En massa svenska låtskrivare/producenter har hjälpt henne. Jag lyckades inte få tag i biljetter. Däremot fick jag tag i biljetter till U2 i september. Torgeby är skön och väldigt speciell. Jag har hjälpt honom med träningsupplägg i olika omgångar och han har ett bra träningspsyke. Däremot gillar han inte att tävla lika mycket. Kolla kortfilmen löparen på SVT play./Med vänlig hälsning, LG Skoog

Lennart sa...

LG - Jag har gillat Madonna sen 80-talet. Hon lyckas förnya sig och gör ett jättebra jobb. Hon har ofta kritiserats (bla av kyrkan) men genom att testa gränserna så har hon också flyttat dem, och gett världen nya perspektiv. Beundransvärt.

Inom löpningen och bloggarna har jag på senaste tiden funderat och jämfört Maratonpetra lite med Madonna. Maratonpetra har på senare tid också testat gränser genom att ta upp frågor som tex "att träna utan målsättningar" samt att hon ibland har fått jobba i motvind (där hon ibland har fått ta emot elaka kommentarer vilket så klart är synd). Hon kanske inte går så långt över gränserna, men hon ligger där och det är bra. Annars hittar vi inget nytt :-)!

Sist så tycker jag att båda gör sin grej med klass. Det är bra, snyggt, välvårdat och stilfullt. Det är coolt.

Anonym sa...

Jag hade svårt för Maraton Petra för 4 år sen. Men hon har verkligen fått mig att ändra uppfattning( vilket jag berättat för henne) hon skriver bra och har bra gäster i podden. Kör på Lennart. Vi går mot fina tider /LG Skoog

Mikael sa...

Gissa om jag är intresserad av att läsa boken? Det stämmer Lennart. Det är jag inte :)
Har lyssnat när Maraton Petra intervjuade honom. Det räckte.

Lennart sa...

LG - Ja, nu går vi mot finare tider, i dubbel bemärkelse :-)!

Mikael - Ja, jag tror att du och jag är ganska lika eftersom vi har varit med i några år nu och vi har sett det mesta tidigare. Jag är så att säga lite mätt på allt och det är kanske det som lyser igenom.