fredag 17 september 2010

Hur skall jag få till ett långpass i helgen?

Äntligen får jag skriva lite om träning igen. Hittills har jag hunnit med två träningspass den här veckan och det skall bli ett tredje träningspass på söndag.

De två genomförda passen summeras enligt:
  • Onsdag: 5.2 km, tid 25:35, 4:55 min/km
  • Fredag: 12.5 km, tid 59:23, 4:45 min/km
Fredagen pass gick lite fortare än tänkt men det var bara så skönt att få bli lite trött igen. Känns lite i höger vrist efter dagens pass men jag hoppas att det går över, tror faktiskt att det är ledbanden som spökar och inte benhinnor eller vader. Hoppas, hoppas att det inte är något allvarligt.

Jag har också fått ett annat problem. Problemet är att jag på söndag tänker springa ett långpass men den här helgen skall jag till Sätrahallen och delta i det här: http://www.friidrott.stockholm.se/~upload/loptraningsteg1201011.pdf
Utbildningen pågår lördag mellan 09.00-19.00 och söndag mellan 09.00-17.00 så det finns inte riktigt tid till att springa långpass för jag måste hinna hem och vill vara klar innan det blir mörkt ute. Hmm, efter att ha tittat på schemat så verkar det som att efter 16.00, på söndag, är det mest summering och avslut. Kanske är så fräck att jag smiter iväg lite tidigare på söndag och genomför mitt långpass...........

De gänget jag träffar i helgen borde om några förstå :-)

5 kommentarer:

Staffan sa...

Det enda jag kan komma på är en vit lögn för familjen att utbildningen håller på till kl.19 även på söndagen ;)

Vad kul med löptränarutbildningen! Nu får du snart ta betalt för att vi ska få läsa på bloggen om din nyvunna visdom!

Hempa10 sa...

Kanske liiite långt från Vallentuna till Sätra annars hade en transportlöpning åt ena hållet löst utmaningen. Eller som min smått galne multisportare till vän säger "ta bort två timmars sömn så kör vi ett långpass när du vanligtvis ändå sover :-)
Utbildningen låter spännande, ser fram emot rapporten därifrån.

Unknown sa...

Låter som en kanonutbildning *avis som tusan*. Jag har redan börjat rota efter min pannlampa, även om det är motigt att inse att kvällsljuset snart är eftermiddag.

Peace Love och Löparskor!

Lennart sa...

Hej Staffan: Inga vita lögner här, det behövs inte. Gick lite tidigare och har en förstående familj. Familjen var dessutom ute på aktivitet när jag kom hem så jag kunde ge mig av med gått samvete.

Hej Hempa: Vill bara säga, Grattis till sub40, du är otrolig. Mmm, lite långt att springa till Sätra, en sisådär 5 mil är det nog....

Det löste sig ändå och jag fick 7 tim sömn men nu är jag trött.

Hej Jesper: Skall titta ut en pannlampa i veckan för jag har ingen, det är ett måste om man inte vill springa på assfalt.

Utbildningen var bra. Om 6 mån går den igen.......

Anonym sa...

:-) Tack igen, ord som värmer!