söndag 5 september 2010

Liten mindre bloggandes framöver

Kommer förmodligen att blogga lite mindre kommande tid. Anledningen är att jag den senaste tiden mest har bloggat om skador och naprapatbesök och det är inte riktigt vad jag vill skriva om hela tiden.

Bloggen är tänkt att inspirera andra att ta i lite extra och för tillfället kan bloggen varken vara roligt, intressant eller inspirerande, snarare tvärt om :-).

Kommer att börja blogga igen när jag kan träna lite mer kontinuerligt men innan dess blir det bara sporadiska inlägg.

Kommer dock att följa er andra och med spänning följa er när ni når de målsättningar ni har satt upp, obs när ni når de målsättningar ni har satt upp, för det vet jag att ni kommer att göra!

Vill också säga att jag blir glad när jag ser er prestera över förväntan, blir också glad när jag ser att det finns så många som försöker och satsar så mycket på löpning som ni gör. Många av er är riktigt duktiga och jag har stor respekt för er för jag VET hur mycket man måste kämpa för att göra de tider ni presterar.

Att göra ett marathon runt 3:15-3:30 eller milen runt 40 min är ingenting man bara "går ut och gör en helt vanlig torsdagkväll".......... Det vet jag......... Man måste kämpa för att nå dit...........

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker din blogg varit mycket inspirerande att läsa så se till att det inte blir för långa uppehåll :-)
Själva skrivandet om skador är ju tyvärr en väldigt vanlig del i löpträning och jag ser det enbart som intressant att ta del av din väg tillbaka. Dessutom påminner det mig att även vältränade individer är mänskliga och blir skadade ibland.

Hoppas som jag skrivit ett par gånger tidigare att du snart blir kvitt skador och kan börja träna regelbundet utan att behöva oroa dig.

Lennart sa...

Hej Hempa, hoppas också det blir bra snart. Bara så trist att sitta och skriva om det.

Kom hem från naprapat idag och jag tror (återigen) att det är bra snart. Det var fint idag och nu kommer vi bara mjuka upp musklerna. Svullnden berodde nog på lite högre fart i träningspasset innan. Behandlingen bidrog nog också med sitt.

Lycka till. Följer din blogg.

MVH

John sa...

Hoppas det ordnar sig med skadorna, och det vet vi ju alla att det kommer att göra! Jag tittar så klart in med jämna mellanrum och kollar läget.

Lycka till! Snart är du ute i spåret igen tillsammans med den där underbara känslan som bara vi löpare får uppleva :).

Linus N sa...

Jag tycker det är jätteintressant även när du bloggar om vaderna. :)
Kommer du springa i Stockholm på lördag?

Ingmarie sa...

Stopp stopp! Klart du ska skriva om även de "tunga" sakerna. Löpning är inte "happy ever after" utan det går upp och ner. (jag om någon vet..) Det är både viktigt och bra att skriva och läsa om det.Det ger andra kraft att kämpa vidare trots motgång.
Så inget uppehåll tack! :-)

Lennart sa...

John: Tack. Hoppas du har rätt. Saknar känslan av att springa fort med bra flyt i löpningen och att bli trött.......

Linus: Nej, jag sprang inte SH, stod över det, vill inte riskera någonting.

Tänkte på dig när jag pratade med min naprapat idag eftersom du verkar ha upplevt liknande problem som jag med att det gör ont kring fotledsknölen. Det är lite för dig jag skrev dagens inlägg :-). Känner du igen det?

Hej Inmarie: Du ger mig så dåligt samvete. Jag skall lägga in och beskriva vad jag går igenom men det är bara så svårt att hitta något att skriva om varje dag......:-)

Tyckte min blogg var så gnälligt...... :-)