lördag 1 maj 2010

Löpning är ingen "prylsport"
Eftersom alla är så intresserade av vilka "prylar" man har när man tränar blir mitt första blogginlägg att tala om vilka prylar jag har när jag springer, vad klädesplaggen kostar och var de är köpta.

På bilden bär jag en vit T-Shirt i funktionsmaterial med orange inslag över armar, bröst och längs sidorna. Tröjan är inköpt på Runners store på Vasagatan i Stockholm för ca 500 kr. Tightsen är ett par korta svarta New Line tights med orange stripes på sidorna och är inköpta för ca 500 kr på Runners store i Stockholm. Den trendmedvetne förstår här att de svarta tightsen med orange strips på sidorna matchar de orange inslagen i den vita funktionströjan på ett snyggt sätt.

Strumporna är ett par svarta löparstrumpor som är inköpta på Löparlabbet på Kungsgatan i Stockholm för ca 100 kr. På strumpornas yttersida finns texten ”Löparlabbet” tryckt i en snygg gul/grön färg. I samma affär är även skorna inköpta för ca 1 400 kr. Skorna är ett par New Balance 769 och rekommenderas till löpare med normalt fotvalv och normal pronation.

På den vänstra handen har jag en pulsklocka av märket Polar och modellen är RS 400 SD. Denna modell har både pulsband och en fotboja. Pulsbandet syns inte på bilden eftersom pulsbandet är spänt över bröstet (under funktionströjan). Fotbojan är inte heller med på bilden eftersom jag bedömde det onödigt att släpa på den när det ändå finns mer korrekta avståndsmarkeringar längs banan. Klockan är en födelsedagspresent från familjen och är förmodligen inköpt på Stadium i Täby Centrum till en kostnad av ca 2 200 kr.

I min högra hand håller jag dessutom en gul svamp med den blåa texten ”Real Berlin Marathon” på. Svampen är svår att se på bilden men längst ner till höger ligger en liknande gul svamp som någon annan löpare förmodligen har tappat. Svampen hittade jag i påsen jag mottog när jag hämtade ut nummerlappen på den gamla flygplatsen Tempelhof dagen innan Marathonloppet genomfördes.

Inga kommentarer: