måndag 10 augusti 2015

Bröst och mage, check!

Det här inlägget skulle egentligen handla om hur nöjd jag är med en träningströja från ASICS som jag köpte i våras, men när jag stod framför spegeln och tog en bild av mig själv iklädd tröjan så ändrade jag mig.

Istället för att skriva om tröjan så vill jag att ni tittar noga på bilden nedan då jag härmed passar på och gör en "check" på bröst och mage. Det ser fint ut tycker jag, och när man ser bilden så förstår man säkert varför jag har varit gift i 12 år. Att tröjan ser snygg ut kanske inte är så konstigt då den sitter på mig.
Självklart använder jag tröjan tillsammans
med ett par färgmatchande skor
Hur som helst så är jag riktigt nöjd med tröjan som är en åtsittande kortärmad tröja i funktionsmaterial. Jag gillar just faktumet att den sitter åt ordentligt vilket gör att tröjan knappt känns på kroppen när jag springer. Nackdelen är att det är lite varmare att springa med en åtsittande tröja än i en löst sladdrig tröja som ger större möjlighet för kroppen att andas.

Som avslutning vill jag också nämna att det har vart lite si och så med träningen under sommaren. Juli bjöd dock på ca 12 mil löpning i normal distansfart, men som bilden ovan visar så kanske inte det gör så mycket. Jag ser ju ganska bra ut som jag gör.

4 kommentarer:

Johnny sa...

Klockrent inlägg, du ser snygg ut! :-)

Och som jag läst på andra populära fitnessbloggar, ska man gärna avsluta med något i stil med "kram sötis". Förekommer inte riktigt lika ofta på bloggar som drivs av män, vilket jag tycker att vi ska ändra på.

Lennart sa...

Johnny - Tack, jag vet, och jag vill inte på något vis framhäva mig själv som att jag vore bättre än andra, men jag tycker att andra män borde ha som målsättning att bli som mig. Då kanske det hade blivit lite färre skilsmässor. Detta sagt med all ödmjukhet ;-).

Anonym sa...

Hoppas din fru fattar vad lycklig hon är! Du är het som en pistol! Bless LG57

Lennart sa...

LG Skoog - Ja, vi är lyckliga båda två :-)! Hon gör det hon gillar och jag gör det jag gillar, och vi har det så bra tillsammans :-)!