lördag 2 januari 2016

Bloggar du mer än vad du tränar?

Mitt förra inlägg var det 1000:e inlägget sen den här bloggen startade vilket firades med "Pompa och ståt". Det var Nyårsafton, festlig mat, glass, raketer och champagne. Ett fantastiskt firande som fortsatte in på småtimmarna.

Mitt i det väldiga firandet undrade den före detta SvD-journalisten Björn Suneson om jag också hade genomfört 1000 löppass sen bloggen startade. Ja, tänkte jag, det måste undersökas för här började det lukta den nedlåtande kommentaren "Du bloggar mer än du tränar".

Privat bild från i måndags tagen i liftkön vid Hundfjället
"Du bloggar mer än du tränar" är så klart en kommentar jag inte vill förknippas med, och efter att ha gått igenom min träningsdagbok som jag för på världens bästa löparforum, Jogg.se, så visade det sig att jag fram till det 1000:e blogginlägget hade genomfört 998 träningspass med löpning!!!

Det här betyder alltså att vi nu bara har ett par dagar till ytterligare ett 1000-jubileum då jag genomför mitt 1000:e träningspass med löpning sen bloggen startade. Fantastiskt, och ni! Räknar jag med alternativträningen så hamnar antalet träningspass på 1107 stycken sen bloggen startade så jag tränar definitivt mer än vad jag bloggar.

Och sist. Nu till dig. Bloggar du mer än vad du tränar?

6 kommentarer:

Björn Suneson sa...

Antalet löpturer och framför allt antalet mil är för egen del betydligt fler än antalet blogginlägg.

Men hur är det Lennart, hur många mil har det blivit under din sexårsperiod som bloggare? Minst 1 000 antar jag, men blev det 2 000?

Lennart sa...

Björn - Jag tittade faktiskt på det tillsammans med antalet träningspass och det blev 1587 mil från det att bloggen srartade (1 maj 2010) fram till det 1000:e inlägget 31 dec 2015).

Åsa sa...2015: 338pass, 3134,8 km löpning... bara 156 inlägg i bloggen.
:O Det var bättre förr...


Anonym sa...

Stora frågan är väl om man tränar fler pass än man läser andras blogginlägg???

Lennart sa...

Ja, det var en bra fråga och om jag talar för mig själv så har jag läst fler blogginlägg än vad jag har genomfört träningspass :-).

Lennart sa...

Åsa - Mycket bra Åsa! Det märks att du är löpcoach :-).

För 2015 så har jag nog genomförtbetydligt fler löppass än blogginlägg då jag som de flesta andra dragit ner på antal blogginlägg :-).