tisdag 29 december 2015

Mitt 997:e blogginlägg

LG Skoog på Runners World numrerar sina blogginlägg. Han har kommit till blogginlägg 173. Jag numrerar inte mina blogginlägg, men jag har kommit till blogginlägg 997. Det här är alltså mitt 997:e blogginlägg och som Johan på bloggen Hjärnfysik (också den på Runners World) påpekade för ett tag sedan så närmar jag mig nu 1000 blogginlägg.

1000 blogginlägg är faktiskt lite skrämmande. Vad har jag skrivit om? Hur har jag lyckats hålla variationen? Ja, säg det, jag vet inte. Jag har faktiskt inte reflekterat så mycket över det. Dock har bloggen genomgått mindre förändringar hela tiden genom att jag har utvecklats både som människa och som skribent, vilket i sin tur betyder att bloggens fokus och språk också har skiftat med tiden.

Med 6-års bloggerfarenhet och det faktum att mina blogginlägg ofta hamnar högt upp på Sveriges största löparforums (Jogg.se) topplista av de mest lästa blogginläggen så vågar jag påstå att min blogg är en av Sveriges mest etablerade löparbloggar, och det är så klart både hedrande och kul.

Vad det 1000:e inlägget ska handla om vet jag ännu inte, dock vet jag att mitt 998:e inlägg, som ett led i nedräkningen mot det 1000:e blogginlägget, ska spinna vidare på samma tema som det här inlägget. Mitt 998:e inlägg ska lista de 4 mest lästa blogginläggen, och vilka dessa inlägg är avslöjar jag så klart inte nu. Dock kan jag avslöja att dessa inlägg handlar om Maratonpetra, Småfuskarna på våra lopp, och andra löpartöntar och löparfantar som springer på löpband.

Nog om detta, och eftersom jag inte är någon löpartönt eller löparfjant som springer på löpband så ska jag nu byta om för att springa ett pass utomhus i det fantastiska vintervädret.

4 kommentarer:

Johnny sa...

Har lyckats mäkta med 762 inlägg men tycker själv att jag är rätt tråkig. Funderar intensivt nu på hur (om) jag ska gå vidare med det här eller inte. Tänk så snabb jag skulle vara om jag la all tid som datorn tar på att träna istället ;-)

Lennart sa...

Johny - Inte är du tråkig inte, och 762 inlägg är inte fy skam det heller :-). Jag låg nog på något sådant när jag tog paus i mitt bloggande. Jag höll ju upp i nästan 1 år när jag kände att det blev för trist.

Tycker dock att det är nyttigt att du tänker efter och funderar på vad du gör så att allt känns rätt. Jag hoppas dock att du fortsätter och blogga då jag tycker du är bra!

Urban2014run sa...

Jag ville bara säga tack! Om man av antilöparblogg blir kallad fjant måste det ju vara något positivt. Åtminstone såg jag det så när jag valde att svettas inne på gymmet framför risken att sträcka mig i halkan ute. God fortsättning på bloggandet!

Lennart sa...

Urban - Jag förstår det :-). Läs dock morgondagens inlägg (mitt 998:e) så förstår du. De blogginlägget länkar till ett inlägg som heter "Fjanten på löpbandet" och tar en oväntad vändning på slutet :-)!

Vänta tills imorgon så kommer allt klarna och orden ta en liten tvist :-)!

Ha det fint!