onsdag 16 december 2015

Jag späker mig!

Det är enkelt att säga till någon annan att "jag är som jag är, och det får du respektera". Det är väldigt enkelt (och kul) att säga så till någon annan, men det är inte lika lätt att säga så till sig själv. Det är inte lika lätt att säga att "jag är som jag är, och det får jag respektera". Nä, det är inte lika lätt.

Jag väger fyra kilo för mycket och de fyra kilona vill jag bli av med. "Jag är alltså inte bara som jag är, och det får jag respektera". Nä, jag vill bli lite lättare, och det har jag försökt med i ett par månader nu utan resultat, och då måste jag späka mig.

Jag har försökt att gå ner i vikt genom att äta lite mindre och träna lite mer, men det har inte gett något resultat. Efter två månader väger jag fortfarande fyra kilo för mycket.

En bild jag hittat på internet,
 och som bottnar i så många saker.....
Jag vet inte riktigt hur jag ska späka mig då alla olika dieter stretar mot varandra och lovar ömsom det ena och ömsom det andra. Tyvärr drivs det hela också av ett antal hälsofreakar som jag inte har något förtroende för över huvud taget så jag får väl hitta på min egen diet.

Jag kanske kan börja med att ta ett glas mjölk som jag smaksätter med lite ketchup och soja, och som jag sist smular ner en vitamintablett i. Eller också äter jag bara ännu lite klokare än vad jag har gjort tidigare. Jag tror jag väljer det sistnämnda. Jag måste i alla fall späka mig lite mer.

Inga kommentarer: